Lucian Viziru vrea să spună „DA” pentru a doua oară! Artistul are planuri de nuntă anul acesta. „Poate că voi putea să mă însor, din nou”

Publicat: 19/04/2021 | 21:49

Lucian Viziru a părăsit de ceva timp lumina reflectoarelor. Acesta s-a mutat în Germania, alături de familie, și a început o carieră nouă. Pentru anul 2021 are planuri mari și intenționează să se căsătorească a doua oară.

De ani buni, Lucian Viziru a părăsit România și s-a mutat în Germania. Aici s-a întors la prima pasiune și este antrenor de tenis. Mai mult, acesta face vlogguri pe YouTube și le prezintă oamenilor cum este viața acolo și mici momente din viața de familie.

Lucian Viziru este căsătorit  din anul 2010 cu mama băiețelului său, iar anul acesta plănuiește să reînnoiască jurămintele. Acesta a declarat că vrea să se căsătorească pentru a doua ora, iar cea pe care a lase-o, din nou, este chiar soția sa. (CITEȘTE ȘI: CU SE OCUPĂ ACUM LUCIAN VIZIRU, DUPĂ CE A DISPĂRUT DIN LUMINA REFLECTOARELOR ȘI S-A MUTAT ÎN GERMANIA)

 „Nu am mai fost în țară de patru ani, din păcate, sper să reușim să ajungem în august. Ne-am propus să facem și nuntă, că nu am putut să facem anul trecut.  Poate ne iese anul acesta și poate că voi putea să mă însor, din nou, cu aceeași femeie, după zece ani. Nu știu cum facem noi să rezistăm, dar uite că ne iese”, a spus Lucian Viziru.

Lucian Viziru, viața din Germania

Deși s-a retras din spațiul public, Lucian Viziru continuă să fie în atenția fanilor prin intermediul vloggurilor pe care le face. Acesta le prezintă tuturor viața din Germania și își ține la curent urmăritorii cu ultimele noutăți din familia sa. (VEZI ȘI: MAMA FRAȚILOR VIZIRU, LA UN PAS DE TRAGEDIE DIN CAUZA INFECȚIEI CU COVID-19! „MI-A FOST FRICĂ SĂ NU O PIERDEM”)

În principiu ( n.r arărăm în vloguri) viața noastră în Germania, viața de zi cu zi. În general încerc să mă ajut și pe mine și pe alții cu vlogul acesta. Aici sunt antrenor de tenis, asta știu să fac. Așa mi-am început viața. Am pus mâna pe rachetă prima dată la 3 ani, am început la Steaua”.

Fiul meu stă acasă săptămâna aceasta, nu-i convine să lucreze online, că este greu și le dau mult de învățat. Au împărțit clasa în două, iar abia de săptămâna viitoare are voie la școală, cu test făcut. De astăzi, eu ca antrenor de tenis nu mai am voie nici să joc în aer liber, pentru că sunt închise toate sălile”, a mai spus Lucian Viziru.