Lucian Mîndruță îi cere ajutorul lui Tzancă Uraganu. Ideea care ar putea „salva” oamenii de COVID-19: „Am seringa, am valoare…”

Publicat: 20/04/2021 | 11:40

Jurnalistul Lucian Mîndruță a reușit să șocheze pe toată lumea, după ce i-a transmis un mesaj celebrului manelist Tzancă Uraganu, pe Facebook.

Chiar nu se cunosc personal, Lucian Mândruță îl roagă pe manelist să ia atitudine în combaterea pandemiei de coronavirus.

Concret, jurnalistul l-a rugat pe Tzanca Uraganu să se folosească de popularitatea și notorietatea de care se bucură în mediul online și nu numai, pentru a convinge românii să participe la campania de vaccinare a populației.

Citește și: Noua iubită a lui Tzancă Uraganul a apărut la party cu un decolteu XXXXL

„Apel public:
Buna ziua. Nu ma cunoasteti, nu va cunosc, dar am retinut din trendingul de pe youtube ca sunteti capabil sa ajungeti la 1 milion de oameni in 24 de ore.
Noi? Azi avem 100.000 de locuri libere la vaccinare. Autoritatile nu mai stiu cum sa le ocupe, n-au campanie, mai zic din cand in cand la televizor sa ne vaccinam, da’ fara vlaga. N-au muschi la limba”, a scris Lucian Mândruță.

A compus și niște versuri pentru „maneaua campaniei”

Fostul prezentator de la Observator a compus câteva versuri pentru o melodie care ar putea deveni maneaua oficială a campaniei de imunizare a populației.

„Ce vreau sa va rog:
Nu vreti sa va ocupati dvs, domnu’ Uraganu?
Nu e greu. Aveti autoritate, inteleg ca si dl. Selly va asculta. Faceti, dom’le o manea! Ceva simplu. Nu vreau sa va dau sugestii, da’ am inceput aici ceva:
„Am seringa, am valoare,
si nici mana nu ma doare
daca-i moca vaccinare
la la la la la la la….”
Acum stiu ca puteti mai bine, da’ am zis sa dau doar directia.
N-avem buget, nu lipim pe frunte nici macar o suta de euro, dar luati-o ca pe o cerere onesta, serioasa, reala, catre cetateanul Tzanca.
Ar fi un frumos gest civic.
In fond, cred ca si dvs vreti sa inceapa nuntile mai devreme, nu?
Multumesc,.
Al dumneavoastra, Lucian Mindruta”, așa sună mesajul lui Lucian Mîndruță de pe Facebook.

Nu rata: Tzancă Uraganul și-a scos logodnica la “japonez” Cum s-au filmat “Regele Youtube-ului” și “Marymar”