Lucian Bode, prima reacție după ce un polițist din Arad ar fi lovit o femeie pentru că nu purta mască

Publicat: 13/05/2021 | 17:24

Ministrul Afacerilor Interne a oferit primele declarații în cazul polițistului din Arad, care ar fi bătut o femeie pentru că nu purta mască de protecție.

„Acolo am demarat cercetările și nu vom ezita să facem noi curățenie în propria ogradă, așa cum am făcut-o, de altfel, și la Secția 16 (…). Să înțelegem odată pentru totdeauna că în special în momentele mai delicate, cum au fost cele pe care le parcurgem de un an și ceva încoace, comportamentul polițiștilor, al jandarmilor, al angajaților ISU, al lucrătorilor de la Poliția de Frontieră în spațiul public trebuie să fie un model și acest lucru îl transmit de fiecare dată: să acționeze cu responsabilitate, cu profesionalism, cu calm, dar și cu fermitate atunci când situația o impune”, a declarat Lucian Bode, potrivit Digi 24.

Potrivit criticarad.ro, femeia din Buteni ar fi fost bătută și lăsată inconștientă de un polițist, pentru că nu purta mască de protecție pe stradă. La fața locului a ajuns o ambulanță, iar medicii i-au acordat femeii îngrjiri medicale. Ulterior a fost transportată la spital, iar apoi a plecat acasă pe propria răspundere.

Poliția Arad a transmis, miercuri seara, că, prin apel la 112, s-a anunțat că pe raza localității Buteni o femeie este agresată de polițiști.

”La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orășenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis Poliția Arad.

Până în momentul de față nu a fost depusă nicio plângere penală, dar s-a demarat o anchetă în cadrul Poliției din Arad.