Lovitură uriașă pentru Andreea Bălan! Ce veste a primit după ce s-a despărțit de soțul ei

Publicat: 28/02/2020 | 09:49

Eventualul divorț de George Burcea a adus neliniștea în viața Andreei Bălan, însă destinul are și unele suprize ceva mai plăcute. Până la clarificarea situației conjugale aflate în impas, vedeta primește și o veste bună, chiar dacă nu se mai aștepta la așa ceva.

În anul 2007, Andreea Bălan a dorit să cumpere un apartament cu trei camere, plătind suma de 90.000 de euro în avans. Numai că proiectul imobiliar ”Planorama” s-a dovedit a fi o mare țeapă, și nu numai pentru Andreea. Firma care trebuia să construiască respectivul complex de locuințe a intrat în insolvență, în anul 2010, astfel că toate contractele de vânzare-cumpărare au fost denunțate, unilateral, de lichidator.

Procesul va fi redeschis pe 4 martie, potrivit wowbiz.ro, iar Andreea Bălan și-ar putea visul îndeplinit, chiar dacă au trecut 13 ani de atunci. Există și reversul medaliei, totuși. Blocul se află în ruină, iar pentru finalizarea lucrării ar mai fi nevoie de aproximativ 7 milioane de euro.

Andreea Bălan: ”Am muncit până la epuizare și am alergat mereu după fericire”

În unele dintre postările făcute înainte să se afle că există probleme în mariajul cu George Burcea, Andreea Bălan șiu-a deschis sufletul în fața fanilor și a mărturisit că… a alergat mereu după fericire.

“Fiind un artist energic și plin de viață, se spune că mă reprezinta show-urile, coregrafiile și piesele vesele, dar… În spatele zâmbetului meu mereu a fost un suflet avariat în copilărie, cu un bagaj emoțional complex, care și-a dorit iubirea celorlalți”, a scris artista la un moment dat. În cadrul unei discuții despre una dintre piesele sale, cântăreața a afirmat: “De aceea m-am autodepășit constant, am muncit până la epuizare și am alergat mereu după fericire. Sufletul meu a fost și va fi mereu pe piesele triste și cu mesaj, iar vocea mea transmite mai multe emoții atunci când cânt versuri în care ma regăsesc. Sens unic este despre puterea de a merge mai departe indiferent de cât de tare doare”, a spus Andreea Bălan.