Lovitură sub centură pentru Pro TV! Anamaria Prodan a semnat cu Antena. În ce emisiune va putea fi văzută

Publicat: 14/01/2020 | 09:11

După o pauză scurtă, Anamaria Prodan se întoarce în televiziune. Ea a prezentat până recent emisiunea „Gospodar fără pereche”, difuzată la Pro Tv , la care se pare că a renunțat pentru a se implica într-un proiect nou, care o sa fie difuzat de trustul concurent,  Antena.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf revin în atenția publicului  într-un reality show de zile mari. Ei au mai avut parte de un astfel de proiect în urmă cu niște ani, deci sunt obișnuiți cu filmri non-stop și să fie urmăriți de o cameră de filmat 24 de ore din 24.

Anamaria Prodan își va face iar viața privată publică, a acceptat să fie filmat și vazută în toate stările și momentele din viața ei. Telespectatorii o să poată vedea cum ea și familia ei își petrec timpul, ce preocupări au, cum se înțeleg și cum trec împreună peste momentele dificile.

Filmările pentru noul reality show au început deja. Acestea o să aibă loc în mai multe colțuri ale lumii, pentru că viața Anamariei Prodan nu este unu normală. Impresara o să îi poarte cu ea pe fanii săi atât prin România, cât și prin America sau Dubai.  Reality show se va difuza la Antena Stars și se anuță un spectacol impresionant.

A mai avut un reality show

Anamaria Prodan nu este la prima experiență de acest gen. În perioada 2012-2014, familia impresarei a mai fost prezentă într-un reality show, care a adunat șase sezoane (I – Dragoste în prelungiri, II – Aventură Americană, III – La plăcinte înainte, IV – Afaceri de familie, V – Fascinați de România, VI – Relații Internaționale).  Reality show-ul, „Prodanca și Reghe” a fost difuzat atunci mai întâi la Antena 1, apoi la Euforia Tv.