Lovitura primită de Sharon Stone după ce s-a înscris pe un site de matrimoniale

Publicat: 30/12/2019 | 15:35

Actrița americană Sharon Stone a fost dată afară de pe site-ul și de pe aplicația de matrimoniale Bumble, după ce mai mulți membri ai comunității online au raportat contul ei ca fiind unul fals, informează Contact Music.

Sharon Stone, în vârstă de 61 de ani, s-a înscris pe aplicația de matrimoniale Buble, care le permite utilizatoarelor să găsească, să intre în contact și să își dea întâlnire cu bărbați heterosexuali aflați în apropiere, folosind localizarea prin sistemul GPS.

Sharon a dezvăluit că mulți dintre utilizatori nu au crezut că o personalitate de talia ei are nevoie să apeleze la o astfel de aplicație și că au raportat profilul ei ca fiind unul fals.

Ca urmare, Stone a scris pe contul ei de pe platforma de micro-blogging Twitter: „M-am înscris pe @Bumble, dar ei mi-au închis contul. Unii dintre utilizatori m-au raportat, crezând că nu pot fi eu. Hey, Bumble, nu mă da afară din stup!”

Sharon a publicat sub acest mesaj o captură de imagine cu mesajul pe care l-a primit atunci când contul ei a fost blocat: „Ai fost blocată. Ne-am angajat să păstrăm siguranța utilizatorilor noștri și ținem ca regulile privind confidențialitatea să nu fie încălcate. Contul dumneavoastră a fost blocat după ce mai mulți utilizatori au spus despre el că este fals”.

Se pare că, între timp, Sharon s-a răzgândit în ceea ce privește întâlnirile, după ce, anul trecut, a declarat că nu mai speră să-și găsească un partener.

Actrița a recunoscut că a petrecut mulți ani sperând că într-o bună zi nu va mai fi un părinte singur pentru fiii ei adoptați: Roan, în vârstă de 19 ani, Laird, în vârstă de 14 ani, și Quinn, în vârstă de 13 ani.