Lovitură pentru Răzvan Simion! Lidia Buble vrea să părăsească România? „Este cea mai mare dorință a mea”

Publicat: 01/08/2020 | 22:21

La mai bine de 2 luni de la despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble face dezvăluiri de-a dreptul uluitoare. Se pare că artista nu exclude varianta mutării într-o altă țară, dacă lucrurile merg așa cum își dorește ea, pe plan muzical.

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble s-a reinventat și s-a liniștit complet, având, în această perioadă, parte de tot sprijinul și grija familiei sale.

Recent, într-un interviu acordat pentru viva.ro, fosta iubită a lui Răzvan Simion a declarat că și-ar dori să aibă mai mult succes și mai mult „lipici” la public, în străinătate, iar dacă lucrurile decurg conform planurilor și dorințelor sale, nu exclude posibilitatea plecării din România.

„Încă mă gândesc, pentru că nu este, în acest moment, cea mai mare dorință a mea. Îți iei o casă atunci când vrei să te stabilești acolo. Așa că, dacă lucurile vor merge bine pe plan internațional, poate va fi alta destinația în care voi alege să cumpăr o casă, cine știe?”, a spus Lidia Buble pentru viva.ro.

De ce mai este legată Lidia Buble de Răzvan Simion

Lidia Buble a oferit în această după-amiază un interviu emoționant în cadrul emisiunii “Teo Show”. Carismatica artistă a făcut dezvăluiri despre singurul motiv pentru care mai este “legată” de Răzvan Simion și a vorbit și despre perioada în care a fost criticată pentru că i-ar fi stricat mariajul prezentatorului de la Antena 1. Deși nu mai formează un cuplu împreună, cei doi încă locuiesc în aceeași casă.

“Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că șă-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri. Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, a declarat artista de 27 de ani în cadrul emisiunii “Teo Show”.