Lovitură pentru Pro TV. Anunțul oficial despre ”Românii au Talent”, Kanal D și Antena 1

Publicat: 12/04/2020 | 10:48

Pro TV, Kanal D și Antena 1 sunt într-o competiție permanentă, la nivelul audiențelor, iar cifrele vorbesc de la sine despre această adevărată ”bătălie” intens mediatizată. Fiecare post și-a adaptat grila de programe în urma pandemiei de coronavirus, însă suspansul se menține la cotele cele mai înalte.

Dacă discutăm despre ultimele audiențe înregistrate, se poate spune fără teama de a greși că marele perdant al ultimei săptămâni este Antena 1. Prima poziția a clasamentului a fost obținută de Pro TV, cu emisiunea ”Românii au Talent”. Pe locul doi, poate surprizător pentru mulți, s-a poziționat Kanal D, prin serialul ”Mă numesc Zuleyha (20:00) și prin emisiunea Vulturii de noapte (22:00), potrivit informațiilor furnizate de paginademedia.ro.

Peste 3 milioane de români s-au uitat, vineri seara, la ”Românii au Talent”, chiar dacă cifrele înregistrate sunt în ușoară scădere față de săptămâna precedentă.

(VEZI ȘI AICI: FLORIN CĂLINESCU NU SE LASĂ! ANDRA, ASALTATĂ DE AVANSURI, LA ROMÂNII AU TALENT! DERAPAJ INCREDIBIL, LA PRO TV: „NU ERAM EU CU 15 ANI MAI TÂNĂR…”)

”Românii au Talent”, la distanță considerabilă de Kanal D și Antena 1

Potrivit sursei citate, pe segmentul național, emisiunea ”Românii au Talent a postului Pro TV a luat, din nou, caimacul, fiind pe primul loc în audiențe, la distanță considerabilă de Kanal D și Antena 1.  După cum am precizat mai sus, aproximativ 3,1 milioane de telespectatori s-au uitat, în medie, la emisiunea-concurs prezentată de carismaticii Smiley și Pavel Bartoș. Pro TV a avut cifre duble față de Kanal D și de trei ori mai mari decât Antena 1.

Kanal D a contabilizat o medie de 1,1 milioane de telespectatori în fiecare minut, pe intervalul show-ului de pe Pro TV.  Locul al treilea în ceea ce privește audiențele a revenit celor de la Antena 1, în creștere față săptămâna trecută. Antena 1 înregistrat, pe același interval orar, o medie de 800.000 de telespectatori față de 500.000 câți au fost vinerea trecută.

(CITEȘTE ȘI: CE SALARIU AU ȘOFERII CARE LUCREAZĂ LA ROMÂNII AU TALENT. CÂȚI BANI LE DĂ, DE FAPT, PRO TV PENTRU UN WEEKEND DE FILMARE)