Lovitură pentru Mircea Badea! A pierdut procesul cu jurnalistul care l-a făcut “oligofren” și “maimuță” și căruia îi ceruse daune morale de 250.000 de euro. “Hoțul care strigă hoții!”

Publicat: 30/04/2020 | 12:43

Mircea Badea și Mălin Bot sunt la la cuțite de mai multe luni, iar prezentatorul de la Antena 3 chiar l-a dat în judecată pe colegul său de breaslă, căruia i-a cerut daune morale în valoare de 250.000 de euro, pentru o serie de postări pe Facebook pe care le-a considerat “mincinoase și denigratoare”.

VEZI AICI: CE A PĂŢIT MIRCEA BADEA ÎN MIEZ DE NOAPTE, DUPĂ TERMINAREA EMISIUNII, ÎN DRUMUL SPRE CASĂ: ”O MAŞINĂ CU GEAMURI NEGRE…“

Din păcate pentru el, Mircea Badea a pierdut procesul, iar Mălin Bot a salutat victoria în mediul online, pe retele sociale.

Cum a încasat Mircea Badea în 5 Secunde al doilea KO în Justiție, la Curtea de Apel București și a pierdut în apel procesul de 250.000 de euro intentat la intimidare. Anterior a încasat un KO judiciar și la Tribunalul București, povestea asta fiind probabil povestea celui mai nesimțit proces deschis vreodată împotriva unui jurnalist de către un mercenar”, a postat Mălin Bot.

Schimb de replici ironice. Protestatarul Mălin Bot către Dragnea: Veniți cu mine la un interviu? Răspunsul liderului PSD

Mircea Badea Somn Ușor s-a plâns Justiției și a cerut daune pentru postări de pe Facebook, de pe blogul meu și din articole scrise în ultimii 3 ani în care l-am descris cu cuvinte mai mult sau mai puțin expresive ca un servitor umil al mogulului Dan Voiculescu. Decizia e motivată pe 23 de pagini, dar esența ei arată că Mircea Badea Radu cel Somnoros este o persoană care folosește un limbaj execrabil în spațiul public și pe cale de consecință nu se poate pretinde prejudiciat când cineva îi răspunde pe tonul în care el înțelege să se exprime zi de zi. Este cam cum a fost cu KO-ul administrat în 5 secunde. Dacă ai provocat motociclistul și te-a pus la podea, nu poți să te duci plângând la Poliție să reclami că ai fost bătut. Asta este însă mentalitatea mafiei și servitorilor ei: Hoțul care strigă hoții!”, a mai explicat Bot.

Ce a postat Mălin Bot

În perioada iunie 2015-martie 2018, Mălin Bot a postat pe rețele sociale mai multe mesaje în care era pomenit numele lui Mircea Badea. Postările au fost considerate “mincinoase şi denigratoare“ de către prezentatorul TV, care s-a adresat instanței.

NU RATA: MIRCEA BADEA, DE NERECUNOSCUT! CUM S-A FILMAT PREZENTATORUL TV CU DOAR CÂTEVA ORE ÎNAINTE DE UN EVENIMENT IMPORTANT. “MĂ PĂZESC DE CARCALAC ȘI…”

Un reprezentant al trustului Intact a dat asigurări că Badea nu a păţit nimic, pentru că maimuţele sunt obişnuite să cadă de la înălţimi mari, din copaci sau de pe clădiri

Oligofrenul Mircea Badea ar vrea să ştie ce zic eu despre cazul Truică şi implicarea lui Dan Andronic“,

Aceeaşi instituţie care nu a fost preocupată niciodată de incitările la violenţă ale unor propagandişti ai corupţilor, cum e servitorul infractorului Voiculescu, Mircea Badea