Lovitură pentru Familia Regală a Marii Britanii! Prima reacție după ce s-a anunțat divorțul Prințului Harry de Meghan Markle

Publicat: 16/02/2020 | 09:53

Prințul Harry și Meghan Markle s-au separat de Familia Regală Britanică și au ales să se mute în Canada, iar previziunile în ceea ce privește viitorul lor erau sumbre, cei mai mulți observatori considerând că un divorț este iminent.

Iată că veștile sunt cu totul altele, iar Harry și Meghan par mai apropiați ca niciodată. Cu toate că s-a speculat, insistent, pe marginea divorțului, Harry și Meghan par deciși să meargă mai departe, concentrându-se doar asupra copilului și rămânând indiferenți în fața tuturor ipotezelor lansate în media. Separarea de Familia Regală Britanică a fost o provocare maximă, este adevărat, însă tot acest context cu multe semne de întrebare i-a apropiat și mai mult pe cei doi, luându-le o povară după umeri.

”Recunosc provocările pe care le-au întâmpinat (…) și le susțin dorința pentru o viață mai independentă”, a spus Regina, potrivit honey.nine.com.au, afirmând, totodată, că ”Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri iubiți ai familiei mele“.

Pentru Harry și Meghan, Archie este, acum, prioritatea și pare că nimic altceva nu mai contează pentru ei. Vor să fie părinți ”obișnuiți” și să trăiască liniștiți, în fiecare zi, iar surse din anturajul celor doi spun că Meghan este ”o mămică grozavă”.

”Marea Britanie este toxică pentru copilul ei”

Mutați în Canada, prințul Harry și Meghan Markle încearcă să înceapă o viață nou, însă rămâne de văzut cum vor reuși să gestioneze această perioadă dificilă din viața lor.

”Meghan Merkle nu va accepta niciodată să se întoarcă în Marea Britanie! Probabil că va folosi această scuză pentru a divorța de prințul Harry, întrucât urăște Marea Britanie și crede că țara este „toxică pentru copilul ei”. Meghan are deja cărțile făcute și este pregătită să divorțeze de Harry”,  a scris un internaut în mediul online, alăturându-se celor care sunt de părere că se va ajunge, în cele din urmă, la divorț. Însă, deocamdată, Harry și Meghan sunt împreună și oferă imaginea unei familii indestructibile.