Lovitură pentru Antena 1! Pro TV a încercat să o fure pe Vulpița de la Acces Direct, pentru emisiunea lui Cătălin Măruță

Publicat: 07/04/2020 | 08:35

Telenovela ”Vulpița din Vaslui” pare a nu se mai încheia niciodată, cu atât mai mult cu cât audiențele înregistrate de emisiunea ”Acces Direct” – din momentul în care a apărut Veronica Stegaru în prim-plan – au fost în creștere. Și asta în pofida tuturor criticilor și tuturor reclamațiilor care au ”curs” în valuri la Consiliul Național al Audiovizualului. Și, colac peste pupăză, dacă tot e vorba despre rating cu orice preț, reprezentanții Pro TV au dorit să dea o lovitură de proporții.

Vă vine să credeți sau nu, diriguitorii Pro TV au tras cu ochiul la ”Acces Direct” și au observat că Veronica și Viorel din Vaslui atrag mulți telespectatori în fața micilor ecrane. Unii spun că se uită din curiozitate, alții că vor să vadă la ce nivel al penibilului se poate ajunge, unii au devenit chiar fanii celor doi. Vulpița s-a lansat și în muzică, alături de celebrul Axinte, iar Pro Tv-ul a privit și înghițit în sec.

Dar, la un moment dat, s-a vehiculat ideea conform căreia Vulpița din Vaslui ar putea fi ”furată” de la Antena 1. Astfel de ”ambuscade” media s-au mai văzut, de-a lungul timpului, vedetele trecând dintr-o barcă în alta și fiind generos recompensate. Însă, de data aceasta, scenariul nu a fost dus la finalizare, iar cel care s-ar fi opus din toate puterile a fost chiar Cătălin Măruță. Așa că totul a rămas doar la nivel de idee, iar Vulpița din Vaslui rămâne ”pe sticlă” la Antena 1.

(CITEȘTE ȘI: UNDE O ȚIN, DE FAPT, CEI DE LA ANTENA 1 PE VULPIȚA ATUNCI CÂND NU APARE LA TV. LOCUL E SECRET ȘI ÎL ŞTIU DOAR DE ANGAJAȚII DE LA ACCES DIRECT)

Decât asistați social la Blăgești, mai bine artiști

Reacțiile nu au lipsit după ce Vulpița din Vaslui s-a apucat de cântat alături de Axinte, iar cei care au urmărit videoclipul și-au exprimat, online, punctul de vedere. În cele mai multe dintre cazuri, unul critic.

“Mai avem si noi de ce râde, pe vremea aceasta, în izolare la domiciliu si în fata televizorului. Ce sã faci toatã ziua acasã? Te mai uiti la Vulpita si la Viorel. Stiu, o sã spuneti cã am înnebunit, dar dacã aveti voi altã solutie, în timp ce autoritãtile ne spun sã stãm doar în casã, astept sã-mi spunetI”, a scris Larisa. “Toatã lumea se izoleazã din cauza coronavirusului, iar Vulpita scoate piesã”, a comentat, amuzat, un alt internaut. “Oameni cu facultãti si talent nu ajung la TV si nu îsi lanseazã piese, dar Vulpita cu 8 clase, da. Rusine”, a fost o altã pãrere. “Legenda spune cã aceastã melodie va face în 24 de ore un million de vizualizãri. NU e Vulpita de vinã, ci noi, cã o urmãrim”, a replicat cineva. “De ce promovãm asa ceva? E o mamã de nota 2, o sotie de nota 1 si acum lanseazã piese. Dati-o afarã”, s-a supãrat o altã telespectatoare. “Dacã va face bani, ca sã îsi creascã fetita, atunci eu spun cã meritã sã se lanseze. Decât asistati social la Blãgesti, mai bine artisti. Ei au haz, noi avem umor, ce vreti sã facem? Mai râdem de Vulpita si Viorel, cã dacã ne gândim numai cã murim de coronavirus, chiar cã nu mai avem sansã”, a conchis încã un internaut.

(VEZI ȘI AICI: ADEVĂRUL A IEȘIT LA IVEALĂ! DE CE ESTE CHEMATĂ VULPIȚA ZILNIC LA ACCES DIRECT, DEȘI ANTENA 1 A LUAT AMENDĂ DE 100.000 DE LEI DE LA CNA)