Lovitură pentru afaceristul în Range-ul căruia a murit Răzvan Ciobanu! A fost găsit vinovat și…

Publicat: 13/12/2019 | 22:56

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare din procesul în care a fost implicat Iulică Cercel, bărbatul în Range-ul căruia a murit Răzvan Ciobanu. Afaceristul din Oltenița a fost găsit vinovat într-un amplu dosar de evaziune fiscală. (CITEȘTE ȘI:  OANA ZĂVORANU A DIVORȚAT DE ALEX?! CE I-A DAT DE GOL)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de procesul în care apare și numele afaceristului din Oltenița, în mașina căruia Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare. (NU RATA: SUPER-VEDETA DIN SERIALUL DE LA PRO TV ȘOCHEAZĂ LA 24 DE ANI)

Prietenul regretatului designer a fost implicat într-un dosar de evaziune fiscală și, ulterior, a fost condamnat la trei ani de închisoare. Iulică Cercel a atacat sentința pronunțată de Tribunalul București. În urmă cu puțin timp, judecătorii s-au exprimat cu privire la acest caz și au respins apelul formulat de afacerist.

”În baza art. 421 pct. 1 lit. b) Cod proc. pen., respinge, că nefondate, apelurile formulate de inculpații P. S. C, C. V R și Cercel Iulică și Agenția Națională de Administrare Fiscală împotrivă sentinței penale nr. 859/21.05.2019 pronunțată de Tribunalul București Secția I Penală. În bază art. 275 alin. 2 Cod proc. pen. obligă pe fiecare dintre inculpați la câte 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunțată în ședința publică”, se arată în decizia magistraților.

Iulică Cercel, afaceristul în Range-ul căruia a murit Răzvan Ciobanu, a fost condamnat pentru evaziune fiscală

Dator la ANAF cu aproape 200.000 de euro

Problemele nu s-au oprit, însă, aici pentru Iulică Cercel. A fost dat în judecată și în civil, iar instanța l-a găsit bun de plată. Aproximativ 200.000 de euro trebuie să plătească afaceristul în Range-ul căruia a murit Răzvan Ciobanu.

Inclusiv iubita lui Iulică Cercel, Mădălina Georgiana I., proprietara de drept a Range-ului, are probleme cu statul. În Oltenița, tânăra controlează o firmă și a fost dată în judecată de o instituție bancară. Astfel a ajuns să fie executată silit pentru aproape 100.000 de euro! (VEZI ȘI: VĂDUVA MULTIMILIARDARULUI ROMÂN SCOATE LA VÂNZARE MAȘINILE DE COLECȚIE ALE MAGNATULUI!)

Răzvan Ciobanu, mort într-un cumplit accident rutier

Celebrul designer Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean. (NU RATA: ANDREEA BĂNICĂ A PRIMIT AVANSURI DE LA UN PRIETEN DE FAMILIE, IAR SOȚUL A AFLAT! REACȚIA A FOST…)

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un arbore.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el ar fi încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)