Lovitură în instanță pentru Marius Vecerdea în dosarul privind înscrierea noilor membri din conducerea Federației Române de Tenis. Vecerdea, scos cu forța din sala de judecată de gardieni

Publicat: 11/12/2019 | 07:44

Marius Vecerdea, șeful clubului de tenis ACS Tenis Club Pamira, spunea, la sfârșitul lunii noiembrie – potrivit prosport.ro– că ar fi ”întors la Tribunalul București”dosarul privind înscrierea noilor membri ai organelor de conducere în cadrul Federației Române de Tenis ”pentru faptul că procedurile au fost viciate”, lucru pe care l-a prezentat drept o ”victorie”.

Acum, Federația Română de Tenis a reușit să demonstreze în instanță că, de fapt, Marius Vecerdea a rugat instanța să îi acorde o amânare pentru că, prin clubul său, a formulat o cerere de lămurire a dispozitivului hotărârii Tribunalului București, susținând că nu ar înțelege la ce se referă acesta.

”La data de 6.12.2019, Tribunalul București a respins cererea de lămurire a ACS Tenis Club Pamira și a aprobat cererea FRT de amendare judiciară a acestuia pentru introducerea cu rea-credință a unei cereri vădit neîntemeiate”, arată acum Federația Română de Tenis. În timpul ședinței, Vecerdea a fost scos cu forța din sala de judecată de gardieni.

”A acționat cu rea credință”

FRT mai arată că a reușit, astfel, să dovedească pe cale judecătorească că clubul lui Vecerdea, ACS Tenis Club Pamira, ”a acționat cu rea credință pentru a obține amânarea soluționării definitive a procesului privind înscrierea membrilor noilor organe de conducere ale FRT”.

Potrivit FRT, Vecerdea cunoștea ”bine faptul că finanțarea de la Ministerul Tineretului și Sporturilor este suspendată până la soluționarea definitivă a cererii de înscriere și încerca să amâne cât mai mult acest moment”. (Articolul integral AICI)