Lovitură grea pentru Angela Rusu înainte de sărbători! Sala de evenimente din Gherla, distrusă de un incendiu

Publicat: 14/12/2019 | 19:38

 Un incendiu a cuprins azi sala de evenimente a cântăreței de muzică populară Angela Rusu, din Gherla. Flăcările au distrus întregul acoperiș, pe o suprafață de 1000 de metri pătrați, dar și interiorul.

Reprezentanții ISU Cluj au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că la locul incendiului au intervenit cinci autospeciale, plus patru echipaje ale Servciului de Voluntari Situații de Urgență (SVSU) Gherla.

“Pompierii de la ISU Cluj au intervenit sâmbătă cu 5 autospeciale, plus 4 echipaje ale Serviciului de Voluntari Situații de Urgență (SVSU) Gherla, un SMURD și o ambulanță SAJ Cluj pentru a stinge flăcările la o sală de evenimente din Gherla. Flăcările au distrus întreg acoperișul pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați. Acesta era din tablă zincată pe structură de lemn. Nu au fost evacuate persoane și nici nu au fost victime”, au spus pompierii clujeni.

Potrivit acestora, a fost afectat și interiorul sălii. Sala de evenimente aparține cântăreței de muzică populară Angela Rusu și a fost inaugurată în luna mai 2019, în urma unei investiții de 650.000 de euro. Sala are o capacitate de 400 de persoane. Angela Rusu este născută în Gherla și a debutat în muzica populară în anul 2000.