Lovitură grea în familia lui Sile Cămătaru! Fiul cel mic al interlopului, trădat de soție înainte să fie încătușat. Ce a făcut bruneta

Publicat: 20/12/2019 | 13:35

Familia lui Sile Cămătaru a mai primit o lovitură, după ce doi dintre băieții săi au fost reținuți de polițiști zilele trecute. Fiul cel mic al interlopului a fost trădat de Andreea, soția sa, înainte să fie încătușat. Pe numele lui Daniel Vasile Balint a fost întocmit dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5, sub acuzațiile de conducere a unui autovehicul fără permis și părăsirea locului accidentului, fapte comise pe 11 aprilie 2019 și 9 noiembrie 2019.

Citește și: Fiul lui Sile Cămătaru, încătușat după o urmărire cu focuri de armă prin Capitală! Albert Balint era căutat din octombrie de poliţişti

Lovitură grea în familia lui Sile Cămătaru! Fiul cel mic al interlopului, trădat de soție înainte să fie încătușat

Andreea, nora lui Sile Cămătaru, a băgat actele de divorț la începutul acestei luni, iar secretul dureros s-a aflat în urmă cu câteva ore. Ea a solicitat desfacerea căsătoriei, din vina exclusivă a lui Daniel Vasile Balint, cunoscut sub numele Dany. Cererea de chemare în judecată a fost depusă pe 2 decembrie, relatează spynews.ro, însă, deocamdată, instanţa nu a stabilit data la care va avea loc primul termen.

Andreea a anunțat încă de la începutul acestui an că se desparte de fiul cel mic al lui Sile Cămătaru, însă, abia acum a despus actele de divorț.

“Am hotărât, de ceva timp, împreună cu soţul meu, Dani Balint, să mergem pe drumuri separate. Suntem decişi să păstrăm o relaţie de prietenie, civilizată, ca între doi oameni maturi care nu se feresc să recunoască atunci când au greşit. Motivele acestei decizii ne privesc doar pe noi doi şi nu dorim ca acestea să formeze obiectul unor speculaţii. Am fost tot timpul extrem de discretă, am încercat în permanenţă să îmi protejez viaţa privată! Scopul acestui mesaj este de a vă ruga să încetaţi cu mesaje ce au ca subiect în rol principal pe «viitorul fost soţ»! Doresc să rup orice legătură cu trecutul meu şi să îmi canalizez toata energia şi timpul asupra viitorului meu ce nu îl va mai include niciodată pe Dani!”, a anunţat Andreea pe pagina sa de Facebook în prima lună a acestui an.

Albert, fratele lui Daniel Balint, eliberat de polițiști în urmă cu 4 zile

În dimineața zilei de luni, 16 decembrie, Albert Balint a fost audiat şi reţinut pentru tâlhărie de poliţiştii din Timişoara, după ce duminică seara, poliţiştii din Bucureşti l-au oprit în trafic cu un foc de armă tras în plan vertical. Toate acestea s-au petrecut, pentru că tânărul a refuzat să oprească maşina atunci când un polițist i-a făcut semn să tragă pe dreapta. În seara zilei de luni, el a fost însă eliberat, după ce tânărul de 29 de ani pe care acesta l-a înjunghiat la intrarea într-un club din Timişoara, în luna octombrie, şi-a retras plângerea.