Lovitură grea! Alex Bodi rămâne în arest preventiv. Care este decizia judecătorilor

Publicat: 10/12/2020 | 18:03

Alex Bodi se află în arest preventiv la IPJ Dolj fiind implicat într-un doar de trafic de persoane. Afaceristul susține că este nevinovat și că nu are nicio legătură cu dosarul în care este implicat. Astfel, omul de afaceri spera să fie plasat în arest la domiciliu până la finalizarea anchetei, însă dorința nu i-a fost îndeplinită.

Alex Bodi se află în spatele gratiilor fiind implicat într-un dosar de trafic de persoane și șantaj. Milionarul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile, iar, acum, autoritățile au prelungit șederea acestuia. Inițial, judecătorii au decis ca fostul soț al Biancăi Drăgușanu să rămână după gratii pentru o perioadă de 29 de zile.(CITEȘTE ȘI: CONDIȚII GRELE PENTRU ALEX BODI ÎN SPATELE GRATIILOR! „ESTE DEZAMĂGIT. STĂ CU TREI DEȚINUȚI ÎN CELULĂ, NU ARE FRIGIDER, TELEVIZOR”)

Ieri, deși spera să fie plasat în arest la domiciliu, potrivit deciziei judecătorilor, omul de afaceri va rămâne în spatele gratiilor pentru o perioadă de 30 de zile, conform WOWbiz.ro. Alex Bodi a fost acuzat de mai multe infracțiuni, printre care: constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj.

Alex Bodi spera la arest la domiciliu

Înainte ca decizia judecătorilor să fie luată, Alex Bodi sper că o să fie plasat în arest la domiciliu. În urmă cu mai multe zile avocatul acestuia părea destul de sigur că dorința afaceristului se va îndeplini. Acesta a subliniat faptul că bărbatul nu este vinovat și că nu reprezintă un pericol social. (VEZI ȘI: CE I-AR LIPSI CEL MAI MULT LUI ALEX BODI DUPĂ GRATII. „E DISTRUS!”)

„Credem că vom schimba această situație cât mai repede. Eu vreau să cred că odată ce o nouă verificare a măsurii arestării preventive va fi pusă în discuție, pe baza înscrisurilor noi, pe baza documentelor din Germania, pe baza faptului că vom aduce dovada că nu are cazier și că omul ăsta nu a făcut vreodată obiectul unei anchete penale, să se reevalueze situația”, a declarat Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, pentru WOWbiz.ro.