Lovitură dură pentru Vulpița și Viorel! Incredibil ce s-a întâmplat la aproape o lună de când au devenit celebri

Publicat: 06/02/2020 | 11:42

Lovitură dură pentru Vulpița și Viorel! Incredibil ce s-a întâmplat cu cei doi la aproape o lună de când au devenit celebri.

Vulpița și soțul ei au apărut pentru prima oară la ”Acces Direct” în urmă cu aproape o lună. Au urmat zeci de emisiuni, iar în scurt timp cei doi aveau să fie cunoscuți în toată țara. Acum, însă, Veronica Stegaru și Viorel au primit o lovitură dură. Autoritățile de la Vaslui au decis să le suspende ajutorul social, după ce în ultimele trei săptămâni nu și-au mai efectuat orele de muncă obligatorii.

De asemenea, reprezentanții de la Protecția Copilului au lăsat fetița de doi ani a cuplului în grija bunicilor, care sunt revoltați de comportamentul celor doi. Potrivit presei locale din Vaslui, bătrânii au declarat că îi vor primi pe Viorel și pe Veronica acasă, numai ca să nu mai apară la TV.

Vulpița și soțul ei nu par a fi foarte afectați de faptul că au rămas fără ajutor social sau de faptul că nu și-au văzut fetița de atâta timp. Ba dimpotrivă1 Cei doi profită la maximum de viața din Capitală și de faima de care se bucură aici.