Lovitură dură pentru socrul Antoniei! Joshua Castellano este decis să își facă dreptate

Publicat: 02/01/2020 | 10:26

Socrul Antoniei a primit o lovitură dură, iar rudele și prietenii îl susțin cum știu mai bine în prezent. Potrivit unor surse din anturajul afaceristului Joshua Castellano, acesta este decis să își facă dreptate în instanță.

Citește și: Antonia, criticată de o mamă pe Facebook. Ce i-a reproșat artistei și detaliul remarcat în poza de Crăciun cu Alex Velea și băieții lor

Lovitură dură pentru socrul Antoniei, Joshua Castellano

Membrii clanului Mogoș, care i-au furat lui Joshua Castellano bani şi obiecte în valoare de un milion de euro la sfârșitul lui 2018, s-au răzgândit în legătură cu înțelegerea făcută cu acesta. Socrul Antoniei a decis în urmă cu câteva luni să își ierte foștii angajați care l-au prădat cu condiția de a-i returna o parte dintre bunurile sustrase. Astfel, pentru că hoții nu au mai recunoscut faptele, a fost nevoie ca dosarul să ajungă în faţa judecătorilor, pentru confirmarea începerii procesului.

Citește și: Cum se înțelege, de fapt, Antonia cu părinții lui Alex Velea. Vei rămâne surprins

“Respinge, ca neîntemeiate, cererile şi excepţiile formulate de inculpaţii Barbu Eugen şi Diaconu Gheorghe-Lilian, prin apărători aleşi. Constată competenţa materială şi teritorială a instanţei, legalitatea sesizării cu rechizitoriul nr. 12.334/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti privind pe inculpaţii Barbu Eugen şi Diaconu Gheorghe-Lilian, a legalităţii administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul BARBU EUGEN, cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt calificat şi pe inculpatul DIACONU GHEORGHE-LILIAN, cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt calificat”, se arată în decizia magistraților.

Citește și: Maya Castellano, Regina TikTok-ului! Imagini de senzație cu frumoasa adolescentă și reacția Antoniei când își vede fata cântând

Printre altele, hoții au sustras din vila patronul clubului Bamboo în noaptea de 22 spre 23 decembrie 2018 o casetă de valori în care erau bijuterii, ceasuri și bani cash. De-a lungul timpului, clanul Mogoș a spart doar locuințe de lux. Spre exemplu, pe 28 decembrie 2013, Teodoris Manole, zis Doris, Alexandru Constantin Roşu, Matei Burcea şi Cristian Dumitru au spart casa lui Theodor Stolojan. Aceştia au reuşit să fure din casa europarlamentarului 10.000 de euro şi bijuterii din aur, prejudiciul total fiind evaluat la 11.000 de euro.

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.