Lovitură dură pentru Loredana Groza! Clipul proaspăt lansat a fost restricționat. Cum a reacționat artista

Publicat: 18/02/2020 | 14:56

Lovitură dură pentru Loredana Groza! Clipul proaspăt lansat a fost restricționat. Artista a reacționat pe loc!

La 49 de ani, Loredana Groza arată într-un mare fel! Ce-i drept, artista trage din greu la sală pentru a avea un trup fără cusur. Conștientă, de altfel, de atuurile sale, îndrăgita cântăreață nu ezită să se pozeze în ipostaze năucitoare. Sau… să fie protagonista unor clipuri care-ți taie răsuflarea.

Recent, Loredana Groza a lansat o nouă piesă, al cărei videoclip a stârnit numeroase controverse. În filmări, artista a apărut, în mai multe cadre, îmbrăcată în lenjerie intimă în timp ce se sărută cu un tinerel, mai ceva ca-n filmele de dragoste. (CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ DE IMAGINE PENTRU ANTENA 1! LOREDANA GROZA ȘI ȘTEFAN BĂNICĂ VOR FI NOII JURAȚI AI UNEI EMISIUNI DE TALENTE)

Ba chiar, la un moment dat, Loredana dansează la bară într-un costum de latex. Cei de la YouTube nu au stat prea mult pe gânduri şi, la câteva ore de la lansarea piesei, clipul cântăreței a fost restricţionat. Artista, însă, consideră că nu este un videoclip vulgar ci unul artistic așa că a luat o decizie radicală: vrea să facă o petiție!

”Din păcate, puteţi da click pe el pe YouTube dacă aveţi peste 18 ani. Nu ştiu de ce s-a pus această restricţie, pentru că este artă, nu este absolut nimic ieşit din tiparele normalităţii. Şi cred că de la vârsta de 14 ani trebuie să înveţi cel mai mult despre sex, mai ales în ziua de azi, în care tinerii şi copiii au acces la lucruri foarte grave şi foarte nepotrivite pentru vârsta lor. 

Vreau să facem o petiţie pentru că este un videoclip artistic, nu are nimic ieşit din tiparele bunului simţ, şi mi se pare o decizie exagerată, sincer”, a mărtusit artista în cadrul unei emisiuni de radio.