Lovitură dură pentru Gheorghe Dincă! Unul dintre avocații săi a renunțat la dosar

Publicat: 08/12/2020 | 13:33

Lovitură dură pentru Gheorghe Dincă! Unul dintre avocații săi a renunțat la dosar. Cum și-a motivat acesta decizia radicală pe care a luat-o.

Conform Impact.ro, cel de-al patrulea avocat al apărării inculpatului în “Cazul Caracal” a dorit să renunţe la dosar. Este vorba despre Marian Voinea, membru al Baroului Olt, care spune că a luat această decizie radicală din cauza unor evenimente care l-au afectat în plan personal.

Recent, Gheorghe Dincă s-a plâns instanţei că Marian Voinea nu-i acordă asistenţa juridică necesară, fiind amendat cu de 1.000 de lei.

‘”Ca avocat mă simt obligat să-i asigur integritatea drepturilor sale procesuale şi legale şi îi respect prezumţia de nevinovăţie. Îmi voi face datoria în limita mandatului oferit de lege. Toţi avocaţii apărării de până acum au fugit înfricoşaţi de persoana acuzatului.

Am încercat să vorbesc cu el. I-am explicat că există un adevăr peste care nu poţi trece şi care spune că . Dacă nu o faci rişti foarte mult. Cum pot să-l apăr dacă nu cunosc anumite lucruri care pot răsturna oricând cazul?”, a declarat Marian Voinea, pentru Impact.ro.

De asemenea, avocatul Marian Voinea, susține cu tărie faptul că Gheorghe Dincă nu vrea să recunoască adevărul în legătură cu cele întâmplate. ”Monstrul din Caracal” se află, în continuare, încarcerat la Penitenciarul de maximă siguranţă din Craiova. (CITEȘTE ȘI: CUM A REACȚIONAT GHEORGHE DINCĂ ATUNCI CÂND A AFLAT CĂ TATĂL LUIZEI MELENCU A DECEDAT. A FOST NEVOIE DE INTERVENȚIA GARDIENILOR)

”Impresia mea personală e că omul acesta nu are intenţia de a spune adevărul. Gândiţi-vă că sunt 47 de volume în acest dosar. Trebuie să fii un fel de Einstein să le citeşti şi să faci tot felul de conexiuni pentru a scoate la suprafaţă adevărul‘‘, a adăugat Marian Voinea.