Lovitură dură pentru Acces Direct! Vulpița a anunțat că își dorește să participe la o altă emisiune. Ce planuri are soția lui Viorel

Publicat: 04/06/2020 | 19:33

În viitorul apropiat Vulpița ar putea dispărea de al Acces Direct. Și nu din cauza reclamațiilor și amenizlor date de CNA, ci din propria dorință a Veronicăi Stegaru. Tânăra din Blăgești se visează acum participând la o altă emisiune, spre un alt scop.

După mai bine de patru luni de când a devenit o ”emblemă” a emisiunii Acces Direct de la Antena 1, Vulpița ”amenință” că părăsește întreagul show care a consacrat-o pentru o competiție în care să-și găsească jumătatea. Având în vedere că lucrurile au degenerat complet în relația cu soțul ei, Veronica își dorește acum să-și găsească adevărata jumătate, alesul inimii ei.

CITEȘTE ȘI: Irina Loghin, afaceri de succes la 81 de ani! Ce firmă administrează cântăreața de muzică populară

În timp ce era interogată de reporterul Acces Direct, în redacție, unde se pregătea corespunzător pentru începerea transmisiunii în direct, Vulpița a șocat lumea cu o confesiune:  vrea să paticipe la show-ul de dragoste ”Mireasa”, emisiune a aceluiași trust de televiziune.

”La ce emisiune vrei să te duci?

La Mireasa. Vreau să-mi găsesc și eu jumătatea vieții mele.

Păi nu e Viorel?” , a fost conversația scurtă dintre Veronica Stegaru și reporterul Acces Direct.

@veronicavulpita.oficial##veronicavulpita ##accesdirect ##vulpita ##viorel ##radurotaru ##viral ##veronica ##foryou ##veronica_vulpita_oficial♬ sunet original – veronicavulpita.oficial

Cum au ajuns faimoși Veronica și Viorel Stegaru

Vulpiţa este protagonista unor momente fabuloase, care au devenit virale. Veronica Stegaru este căsătorită cu Viorel și au împreună o fetiță. Cei doi sunt din Vaslui și s-au făcut cunoscuți în rândul publicului cu scenele de infidelitate făcute de soția-Vulpiță.

CITEȘTE ȘI: Interzis cardiacilor! Primele imagini cu posteriorul tunat al Biancăi Drăgușanu. VIDEO

Viorel și Veronica au apărut  pentru prima dată la Acces Direct în luna ianurie, 2020. Însoţită de Viorel, tânăra de 22 de ani dorea să îşi facă dreptate. Acuza atunci că a fost răpită de trei tineri şi violată.

CITEȘTE ȘI: Lora și Ionuț Ghenu, în continuare izolați în Bali. Artista, dezvăluiri de ultimă oră: “Ceilalți români…”

La scurt timp a ieşit la iveală adevărul. După ce s-a aflat că tânăra, de fapt, şi-a dat consimţământul şi că nu a fost vorba de niciun viol, au mai urmat alte dezvăluiri despre escapadele amoroase ale vulpiţei.