Lovitură de teatru! Se împacă Bianca Drăgușanu cu Cătălin Botezatu?! Creatorul de modă a ținut să se afle de la el: „Într-o relație..”

Publicat: 03/06/2020 | 08:38

Un nou început pentru Bianca Drăgușanu, după despărțirea de Alex Bodi, iar speculațiile din showbiz nu au întârziat să apară.

Cei care urmăresc fenomenul monden de pe meleagurile autohtone sunt atenți la cele mai mici detalii, iar unele presupuneri nu fac altceva decât să ”încingă” atmosfera. Și, bineînțeles, într-un astfel de context, sunt readuse în discuție declarațiile laudative pe care Cătălin Botezatu le-a făcut, de fiecare dată, la adresa Biancăi.

Creatorul de modă a susținut, de fiecare dată, că sexy-blondina este o femeie extraordinară, iar unii dintre admiratorii acesteia s-au întrebat dacă ar fi posibilă o reapropiere între ea și celebrul designer.

„Nu am avut timp. Într-o relaţie nu este loc de doi oameni celebri… De trecut numai de bine. Aş fi făcut un copil cu ea pentru că e o femeie frumoasă, e o femeie mişto… Ar fi ieşit un copil frumos. Dar niciodată nu spune niciodată. Adevărul este că depinde doar de mine. Glumesc! Bianca este o femeie extraordinară care a avut multe de învăţat de la mine, care demonstrează că poate. Mai departe… voi, publicul, sunteţi judecătorii”, spunea Cătălin Botezatu, la un moment dat, pentru revista Viva. (CITEȘTE ȘI: CUM TRECE BIANCA DRĂGUȘANU PESTE DESPĂRȚIREA DE ALEX BODI AM FILMAT-O LA TERASĂ CU…. + DE CE A DAT FOC BUCHETULUI DE TRANDAFIRI “A ARS. NU MĂ…”)

Cătălin Botezatu: ”Bianca Draguşanu nu este materialistă, cum spun toţi”

Cătălin Botezatu a rememorat perioada în care Bianca Drăgușanu îi era alături și spune că a fost iubit de aceasta pentru ceea ce reprezenta el ca om, nu pentru faima de care se bucura și se bucură.

Totodată, celebrul designer a mai spus că Bianca Drăgușanu, deși mulți au o cu totul altă părere, nu este o persoană ”materilistă”, iar dacă ar fi fost așa ar fi ”punctat” la nivel de… miliardari.

„Bianca este ca o felină pe care nu poţi sa o închizi într-o cuşcă. Ea trebuie să traiască în habitatul ei, să fie admirată, dorită, curtată… Daca nu se simte asa, nu mai e Bianca. Să vă spun ceva şi ştiţi ca eu nu mint! Bianca Draguşanu nu este materialistă, cum spun toţi. Va zic clar, dacă era materialistă puncta la nivel de miliardari, oameni cu avioane private, iahturi, ştiu eu ce vorbesc. Mulţi şi-au dorit şi ar fi dat orice să fie cu ea, dar Bianca i-a refuzat fară sa clipească. Şi pe mine m-a iubit pentru ceea ce sunt, nu pentru faimă. Îmi pare rău că este catalogată maliţios de mulţi, ştiţi la ce ma refer”, a spus Cătălin Botezatu. (VEZI ȘI AICI:  BIANCA DRĂGUȘANU, REACȚIE IMPREVIZIBILĂ! A DAT FOC UNUI BUCHET URIAȘ DE TRANDAFIRI. „END OF STORY”)