Lovitură de teatru! Părăsit de Lidia Buble, Răzvan Simion se împacă cu fosta soție?!

Publicat: 11/06/2020 | 19:36

Lovitură de teatru! Părăsit de Lidia Buble, Răzvan Simion se împacă cu fosta soție?! Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după ce au aflat de despărțirea dintre prezentatorul TV și celebra artistă.

Lidia Buble este decisă să o ia de la capăt și să treacă peste despărțirea de Răzvan Simion. Artista a șters toate pozele în care apărea alături de prezentatorul TV, pe rețelele de socializare. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE, MESAJ SUBLIMINAL PENTRU RĂZVAN SIMION DUPĂ CE S-AU DESPĂRȚIT: „AM PLÂNS DESTUL, AM TERMINAT-O! GĂSEȘTE-ȚI O FATĂ CARE SĂ…”)

Așa că nu este exclus ca Răzvan Simion să se întoarcă la fosta lui soție. Nu de alta, dar ei au trăit o poveste de dragoste timp de 15 ani și au împreună doi copii. Așa că… cine știe? Poate focul pasiunii se reaprinde.

Mulți protagoniști ai unor povești de dragoste, care s-au terminat, au revenit apoi… peste ani… la sentimente mai bune și au decis să-și mai acorde o șansă. Vorbă din popor: ce ți-e scris, în frunte ți-e pus!

Răzvan Simion a anunțat despărțirea

Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul TV a publicat, pe 7 iunie, un mesaj pe contul său de Instagram, pe care ulterior l-a șters. Acest lucru le-a dat de gândit fanilor. Să fie, oare, vorba despre o împăcare? (VEZI ȘI: RĂZVAN SIMION, REACȚIE BIZARĂ DUPĂ CE S-A DESPĂRȚIT DE LIDIA BUBLE. CE IMAGINE A POSTAT ȘI CUM A REACȚIONAT CÂNTĂREAȚA)

Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.
Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit.

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.
Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi… fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept.

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.
Viața frumoasa, Sufletel!” , a fost mesajul postat pe Instagram de Răzvan Simion.