Lovitură de teatru în războiul dintre Andreea Berecleanu și Antena 1!

Publicat: 01/04/2020 | 13:23

Plecarea Andreei Berecleanu de la Antena 1 a fost o mare surpriză în media, iar speculațiile și-au făcut simțită prezența imediat. Carismatică și respectată, Andreea Berecleanu a încheiat o etapă din viața de televiziune, semnul de întrebare care s-a ridicat fiind referitor la motivele plecării sale. După ce a părăsit pupitrul știrilor, între jurnalistă și trustul Intact s-a declanșat un război tacit.(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BERECLEANU A RECUNOSCUT, ÎN SFÂRȘIT, ADEVĂRUL MOTIV AL PLECĂRII DE LA ANTENA 1: „NU AM ACCEPTAT SĂ…”)

Duminică, chiar în timpul difuzării teledonului ”Români împreună”, fosta prezentatoare de la ”Observator” a postat, pe pagina ei de Facebook, un mesaj prin care critica campania inițiată de Antena 1 și Fundația Mereu Aproape, în care s-au strâns din donații peste 2.6 milioane de euro.(NU RATA: ANDREEA BERECLEANU ÎNTOARCE ARMELE CĂTRE ANTENA 1: “CEI CARE DISTRUG PÂNĂ LA AUTODISTRUGERE”)

”Oamenii sunt năpăstuiți, sunt neputincioși, mulți își duc existenta de la o lună la altă și chiar de la o zi la alta. Situația este dramatica peste tot. Și totuși, nicăieri în această lume, nu s-a făcut un teledon. Oare, de ce? Sigur că nu îți bagă nimeni cu forță mâna în buzunar, dar acum e sfâșietor să ceri de la un popor care NU ARE DE UNDE! Un popor care S-A SACRIFICAT DESTUL! De peste 80 de ani! S-au sacrificat părinții și bunicii noștri, acum se sacrifică aceste generații. E de înțeles că firmele să doneze, dar ÎN TĂCERE! Sau persoanele care au putere financiară. Avem prieteni care au făcut deja asta, avem oameni din familie care au știut drumul atunci când au avut de făcut o donație! De ce trebuie expunere pentru așa ceva? Sper că tot ajutorul să fie REAL pentru cei care au nevoie și sper că medicii aflați în prima linie să-l primească! Vreau să știți un singur lucru. Această postare nu are nimic subiectiv în ea. Au existat multe momente în care am prezentat și realizat teledoane, dar pentru cazuri izolate, pentru români sinistrați, pentru zone din țară afectate de calamități. Așadar, cei care au donat atunci, nu erau în situația respectivă, își permiteau să facă un gest nobil. Uniunea acestui popor stă și în solidaritatea față de cei care nu sunt bolnavi dar stau acasă uitându-se la un frigider gol! Sau la cei care încă muncesc pentru că nu au nicio economie și trebuie să-și întrețină familia. Cei care trebuie să facă ceva sunt cei de la conducerea țării, de acum, și dintotdeauna!”, a fost mesajul jurnalistei.

Andreea Berecleanu si soțul ei, medicul Constantin Stan

Din câte se pare, jurnalista ar fi fost ”trădată”de una dintre persoanele dragi. Mai exact, soțul Andreei Berecleanu, reputatul medic Constantin Stan, ar fi omis postarea partenerei de viață și s-a angajat într-o acțiune caritabilă. Doctorul a anunțat, prin intermediul unui site de socializare, că a donat aparatură medicală completă pentru Spitalul Moinești, un lucru demn de admirat și de încurajat.(NU RATA: AM GĂSIT-O PE IUBITA SECRETĂ A FRATELUI VEDETEI DE LA „BRAVO, AI STIL!”)

”Sunt convins că echipamentele vor fi folosite cu aceeași competență de care dau mereu dovadă echipa mediclă și de management a spitalului din Moinești”, a fost mesajul reputatului medic Constantin Stan.