Lovitură de teatru în procesul lui Nadine! Câți bani are de primit acum prezentatoarea TV

Publicat: 13/02/2020 | 23:56

Totul a început în urmă cu mai mulți ani, când Nadine și un amic au înființat o firmă, doar că aceasta nu a ”supraviețuit”. După ce a fost lichidată, ar fi rămas furnizori neplătiți, care și-au cerut banii. Și, uite așa, s-a ajuns în instanță. La ultimul termen, mulatra a dat lovitura, magistrații luând o decizie favorabilă vedetei TV. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile, în exclusivitate.

Nadine poate sta liniștită, deocamdată. Decizia magistraților Tribunalului București este în favoarea ei! Nu e și definitivă, dar vedeta are toate motivele să spere că și la următorul termen, dacă reclamantul va face apel, va ieși victorioasă. Cum s-a ajuns în instanță și cine i-a cerut despăgubirile? (CITEȘTE ȘI: DRAMA PRIN CARE A TRECUT NADINE)

Pârâta Nadine a câștigat la ultimul termen

Nadine și Laurențiu Eduard Nițoi, un amic al ei, au înființat o firmă, iar planurile celor doi erau mărețe. Doar că afacerea nu a mers deloc bine, iar la scurt timp a intrat în insolvență, apoi s-a pronunțat falimentul. Cei doi ar fi rămas, se pare, datori cu sume importante unui furnizor, partener de afaceri. Iar pentru a-i recupera, acesta a dat-o în judecată pe Nadine. Vedeta risca, în cazul deciziei nefavorabile, să ajungă în situația de a-i fi scoase o parte din bunuri la licitație, pentru acoperirea datoriilor.  Cabinetul Drahenberg Dumitru a cerut instanței atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvență, dar a pierdut la ultimul termen, care a avut loc la începutul acestei luni. (NU RATA: BUNESELE DE PE INSTA)

Nadine a câștigat în instanță! Decizia nu este, însă, definitivă

”Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de reclamanta CII DRAHENBERG DUMITRU, în contradictoriu cu pârâții APOSTOLESCU (fosta VOINDROUH) NADINE EMILIE și NIȚOI EDUARD LAURENȚIU, de atragere a răspunderii patrimoniale întemeiată pe art. 169 alin. 1 lit. d din Legea nr. 85/2014 privind procedura insolvenței.

În baza art. 452 C.pr.civ., obligă reclamanta să plătească pârâtei APOSTOLESCU (fosta VOINDROUH) NADINE EMILIE suma de 8.491,95 lei, cu titlul de cheltuieli de judecată”, este soluția pe scurt a magistraților.

Nadine a intrat în showbiz cu ”Școala Vedetelor”

Nadine Voindrouh a intrat în lumea mondenă după ce a participat la “Școala Vedetelor”. Avea să se bucure de emisiuni urmărite cu sufletul la gură de publicul amator de mondenități, dar, la un moment dat, vedeta s-a retras din ”peisaj”, pentru patru ani. A revenit în lumea televiziunii și, din 14 octombrie 2019, ea moderează la TVR 1, de luni până vineri, de la 18:35, un show care îi poartă numele. Penultima emisiune prezentată de Nadine a fost “Vorbește lumea” de la Pro TV, alături de Sore, Vica și Cove. În ianuarie 2016, când proiectul de televiziune a început un nou sezon, cele trei prezentatoare au fost înlocuite cu Adela Popescu.

Nadine a renunțat la țigări și la băutură

Nadine avea să dezvăluie cum a reușit să renunțe la două dintre cele mai periculoase vicii, fumatul și consumul de alcool. (VEZI AICI: LAURETTE A LUAT MĂSURI DUPĂ CE FIICA I-A FOST AGRESATĂ LA ȘCOALĂ… I-A PUS ”BODYGUARD” PUȘTOAICEI!)

„M-am lăsat de fumat şi de băut. M-am rugat la Dumnezeu. Eram ca orice alt fumător, un pachet pe zi. Alcoolul şi fumatul sunt nişte virusuri de care am vrut să scap şi nu a fost uşor. Am schimbat mobila în casă şi, astfel, tot comportamentul meu care era legat de fumat. Adică mă retrăgeam ba la geam, la masa mea, era un set de rituluri care aveau legătură cu fumatul. Am redirecţionat creierul pe alte cărări”, a declarat Nadine pentru Click.ro.

A ajuns la orfelinat când avea 6 ani

Nadine avea să dezvăluie, într-un interviu, cum a ajuns la orfelinat, pe când avea doar șase ani. „A fost groaznic, nu îmi amintesc. Ştiu că am intrat când aveam şase ani. Mama mea a murit când eu am intrat în clasa întâi. (…). Am intrat m-au despuiat complet şi mi-au dat totul nou, dar un nou care m-a schimbat complet”, a povestit Nadine.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)