Lovitură de teatru! Daniela Crudu nu a fost bătută de iubitul croat, de fapt?!

Publicat: 13/02/2020 | 09:27

Apar informații șocante în spațiul public, legate de bătaia pe care a luat-o Daniela Crudu, din partea iubitului croat, Seco Dubravko. Se pare că bărbatul i-a povestit surorii fostei asistente tv că nu i se pare deloc grav ceea ce s-a întâmplat și, mai mult de atât, i-a mărturisit că dacă Daniela are nevoie de ceva, îl poate suna și îi poate solicita ajutorul. 

Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate în noaptea de sâmbătă spre duminică de nimeni altul decât iubitul ei, un bărbat pe nume Seco Dubravko. Vedeta a ajuns în stare gravă pe mâna medicilor și a suferit o fractură de piramidă nazală, dar și mai multe vântăi la nivelul feței, în urma loviturilor încasate. Mai mult, în spațiul public s-a vorbit și despre faptul că atunci când a ajuns la spital, Daniela Crudu acuza și dureri abdominale, pesemne că iubitul croat nu s-a oprit doar la loviturile pe care i le-a aplicat la nivelul feței.

Deși a băgat-o pe fosta asistentă în spital, Seco Dubravko susține că nu i se pare deloc grav ceea ce s-a întâmplat. Potrivit informațiilor oferite de viva.ro, bărbatul i-a spus surorii Cruduței că dacă o bătea pe aceasta, nu mai ieșea din spital. De asemenea, croatul i-a mai spus Anei Crudu să-l anunțe în cazul în care bruneta are nevoie de ajutorul lui, în vreo privință.

„Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situația, a zis că dacă ar fi bătut-o, nu mai ieșea din spital”, a dezvăluit Ana, sora Danielei Crudu, potrivit sursei citate.

În aceste momente, Daniela Crudu se află acasă la tatăl său, acolo unde încearcă să se recupereze în urma bătăii primite din partea iubitului croat.