Lovitură de teatru! Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Victor Slav?!

Publicat: 23/03/2020 | 13:08

După despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușau pare pregătită pentru o nouă etapă din viața ei, iar latura sentimentală nu poate fi eliminată din scenariu. Dezamăgirile din amor sunt frecvente – și nu este doar cazul Biancăi, firește – iar privirile retrospective pot aduce surprize foarte mari.

Numele lui Victor Slav apare, din nou, în povestea Biancăi Drăgușanu, cu atît mai mult cu cât vedeta nu s-a ferit să recunoască legătura constantă care există între ei, cu atît mai mult cu cât au și o fetiță împreună. Victor Slav este ”un om special”, a declarat Bianca Drăgușanu, iar mulți dintre admiratorii celor doi – încă din vremea în care formau un cuplu – se întreabă dacă nu cumva s-ar putea discuta, în viitorul apropiat, de o… reconsiderare a relației. ”Nu m-a atins nici măcar cu o floare”, mai spune Bianca, referindu-se la Victor Slav, chiar dacă – așa cum mărturisește – au existat și inerente neînțelegeri.

”Pentru mine, Victor rămâne un om special. Așa a fost să fie ca noi doi să nu mai fim căsătoriți, însă eu nu am ce să îi reproșez din multe puncte de vedere. Relația noastră s-a bazat pe respect, în atari condiții, nu se poate vorbi de vreo lovire sau cuvinte urâte. Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare, sau vreun cuvânt, m-a iubit și m-a respectat. Altele au fost neînțelegerile noastre, dar ne-am despărțit prieteni, așa cum suntem și astăzi”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru wowbiz.ro.

(VEZI ȘI AICI: PRIMA REACȚIE A LUI VICTOR SLAV, DUPĂ CE BIANCA DRĂGUȘANU A FOST DESFIGURATĂ DE ALEX BODI: ”PAM, PAM”)

”Din partea mea a fost iubire”

Invitată în emisiunea Teo Show”, Bianca Drăgușanu a făcut și primele declarații după divorțul de Alex Bodi. Vedeta le-a sfătuit pe toate femeile care trăiesc ”într-o relație toxică” să iasă din ea.

„După apariția la voi în emisiune, după ziua mea, a venit și el la restaurantul în care am fost eu să petrec. La modul general, viața mea începe de astăzi. Sunt o femeie liberă. Sfătuiesc femeile care trăiesc într-o relație vicioasă, toxică, să iasă din relația asta. Din partea mea a fost iubire. Atâta timp cât respecți un om, nu ai cum să-l înșeli. Așa cum a spus soțul meu, nu are ce să-mi reproșeze. Eu am stat într-o chestie în care nu eram fericită. Mie îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general copiii la vârsta asta sunt foarte inteligenți. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Eu am început o altă viață de azi. Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30, cu patru polițiști în casă, cu mama care plângea și cu mine cum eram?”, a declarat Bianca Drăgușanu”, a spus Bianca Drăgușanu.