Lovitură de teatru! Alex Bodi ar fi determinat să se împace cu Bianca Drăgușanu. Gestul care l-a scos pe Gabi Bădălău din sărite

Publicat: 16/04/2021 | 20:52

După recenta despărțire de rusoiaca Daria Radionova, Alex Bodi pare că este hotărât să se împace, pentru a nu mai știm câta oară, cu fosta lui soție, Bianca Drăgușanu.

Potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la Fanatik.ro, afaceristul i-ar fi trimis deja i-a trimis un buchet cu 101 trandafiri blondei care nu a ezitat și a publicat imediat imaginile pe InstaStory.

Imaginile „compromițătoare!” au fost șterse de pe Instagram, la scurt timp de la postare, cel mai probabil pentru a se ascunde de „presupusul” ei actual iubit.

Citește și: Bianca Drăgușanu, fără lenjerie intimă pe Instagram? Ținuta care a ridicat semne de întrebare

Motivul „ștergerii” ar fi gelozia

Se pare că motivul pentru care Bianca a dat „delete” la poze este gelozia lui Gabi Bădălău.

„Gabi a înnebunit când a văzut! El a fost plecat la munte, cu Claudia Pătrășcanu și copiii, și când a văzut că Bianca deja primește flori de la altul a făcut mare scandal. Dacă nu erau de la Bodi, Bianca nu le ștergea.

Fiecare bărbat are stilul lui de a oferi flori și de a se da de gol, așa și cu Alex Bodi. Mereu i-a dat Biancăi 101 trandafiri albi și roz pudrat”, au declarat surse apropiate celor doi, potrivit aceleași surse.

Bianca Drăgușanu a fost bătută crunt de Alex Bodi

Acum peste un an, Bianca Drăgușanu a făcut totul public, imediat după ce a divorțat de Alex Bodi faptul că a fost agresată fizic de acesta. Motivul pentru care Alex Bodi și-ar fi ieșit din minți și, pur și simplu, a snopit-o în bătaie pe vedetă este unul uluitor. Afaceristul ar fi descoperit mai multe imagini compromițătoare cu „infidelități” recent ”comise” de blondină.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, scandalul care s-a terminat atât de urât pentru Bianca Drăgușanu ar fi fost provocat de anumite fotografii compromițătoare pe care Alex Bodi le-ar fi descoperit în telefonul iubitei sale. (VEZI ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE ALEX BODI A AGRESAT-O PE BIANCA DRĂGUȘANU! CE I-A GĂSIT ÎN TELEFON)

”Când s-au certat, în urmă cu câteva săptămâni, Bianca s-ar fi uitat în telefonul lui Alex, unde ar fi găsit niște imagini din care reieșea că a fost «tradusă» cu o rusoaică, la Paris.

Acum, după ce au dat-o la pace, Alex a luat și el la verificat telefonul iubitei. Bodi ar fi găsit imagini compromițătoare cu Bianca și afaceristul turc despre care ea susținea că a ajutat-o cu achiziționarea unor blănuri.

Alex și-a ieșit din minți când a văzut ce a făcut Bianca în Turcia. A făcut o criză de nervi și a «sechestrat-o» mai bine de cinci ore, timp în care i-ar fi aplicat o corecție serioasă”, ne-a dezvăluit sursa citată.

Nu rata: Alex Bodi a fost violent cu Daria Radionova? Afacerista din Chișinău: “Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el. Mama s-a rugat pentru el”