Lovitură de imagine pentru Antena 1! Loredana Groza și Ștefan Bănică vor fi noii jurați ai unei emisiuni de talente

Publicat: 17/02/2020 | 07:52

Lovitură de imagine pentru Antena 1! Loredana Groza și Ștefan Bănică vor fi noii jurați într-o emisiune de talente. Potrivit informațiilor expuse în spațiul public, filmările urmează să înceapă luna viitoare și se anunță show total!

După mai multe speculații, zvonul potrivit căruia Loredana Groza și Ștefan Bănică au bătut palma cu Antena 1 pentru a fi jurați într-o emisiune de talente s-a confirmat! Cei doi mari artiști urmează să intre în pâine începând cu luna viitoare, atunci când se va da startul filmărilor.

Este vorba despre emisiunea „Next Star”, a cărei gazdă va fi nimeni altul decât Dan Negru. Tot celebrul prezentator a declarat pentru click.ro că Loredana Groza și Ștefan Bănică vor fi jurați în emisiunea ce urmează să înceapă în curând, pe Antena 1. ”Loredana şi Ştefan vor da mai multă valoare programului «Next Star», singurul kids-show tv din România”, a spus Dan Negru. La masa juraților va rămâne Dorian Popa, care este în proiect încă din anul 2012.

Filmările vor începe luna viitoare, iar ambii jurați au suficientă experiență cât să se plieze pe formatul emisiunii și să-și ducă la bun sfârșit rolul din show. Loredana Groza a mai făcut parte din echipa de aur a concursului ”Vocea României” (PRO TV), iar Ştefan Bănică a fost la masa juraților de la ”X Factor”.