Lovitura dată de fotbalistul lui Gigi Becali! Câștigă o căruță de bani fără să miște un deget!

Publicat: 01/01/2020 | 22:10

Unul dintre jucătorii care au trecut pe la echipa zbuciumatului Gigi Becali este plin de bani, deși fotbalul de mare performanță a apus pentru el! Și-a vândut afacerea la mijlocul anilor 2000, dar și-a păstrat un procent de 20 %, spun sursele CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România. Avem detaliile, în exclusivitate.

Cine l-a văzut măcar o dată ”ghidonând” balonul nu poate vorbi de Marian Aliuță ca despre un oarecare în ale fotbalului, deși cariera lui nu a atins, nici pe departe, pretențiile pe care talentul le-ar fi cerut. A bifat multe echipe în cariera sa, Gloria Bistrița, Farul, Steaua, Rapid, Poli Timișoara, FC Vaslui, Metalurg Donețk, Șahtior, Donețk sau Sheriff Tiraspol, unde a făcut, de regulă, spectacol, dar anii și-au spus cuvântul. Are 41 de primăveri și face afaceri. A investit, chiar de când juca, mare parte din banii câștigați (nu mulți, așa cum ”curg” acum în buzunarele fotbaliștilor), iar acum poate sta liniștit. Chiar stă!

Lovitura dată de fotbalistul lui Gigi Becali! Marian Aliuță, dezvoltator imobiliar

CANCAN.RO a aflat că Marian Aliuță, jucătorul lui Gigi Becali pentru doi ani, a dat un adevărat tun în afaceri. Totul a început prin anul 2001, când și-a deschis o rețea de cablu internet, într-o zonă destul de mărișoară, Târg Vitan până aproape de Dristor, având aproximativ 5.000 de abonați, la acea oră. Câțiva ani mai târziu, Marian a vândut afacerea gigantului RCS&RDS și a luat o căruță de bani. Și abia acum vine lovitura: și-ar mai fi păstrat un procent de 20%!

Astfel, Marian Aliuță încasează, din momentul vânzării, câte 20% pentru fiecare abonat la internet pe care îl are RCS&RDS, pe acea zonă a Capitalei. Unde mai pui că fostul fotbalist s-a implicat și în afaceri imobiliare. A renunțat chiar la casa pe care o avea în Bobocica pentru a ridica acolo un bloc de locuințe pe care deja l-a vândut, spun sursele noastre.