Lovitură cruntă pentru RCS-RDS! Și-a dat demisia de la Digi: „Ultima mea zi pe post va fi vineri!”

Publicat: 30/01/2020 | 11:33

Lovitură cruntă pentru RCS-RDS. Bogdan Socol nu a mai rezistat la Digi Sport și și-a prezentat demisia. Ultima lui zi pe post va fi vineri, 31 ianuarie.

Astfel, cea de-a doua aventură a lui Bogdan Socol la Digi Sport se încheie după doar șase luni. “Ultima mea zi pe post va fi vineri”, a spus comentatorul pentru paginademedia.ro.

Bogdan Socol nu va rămâne șomer. Acesta va putea fi urmărit la B1 TV, unde va realiza emisiunea “Un pont pe zi”.

Bogdan Socol a părăsit Digi Sport și din cauza unor conflicte cu conducerea postului, după cum chiar el mărturisește.

S-au acutizat conflictele cu conducerea DigiSport. Eforturile mele nu au fost apreciate și a am ajuns să fiu singurul comentator al postului care nu se aude și pe DigiSport 1. Practic, sunt interzis acolo„, susține el.

VEZI AICI: O PREZENTATOARE DE LA ANTENA 3 ȘI-A DAT DEMISIA. ANUNȚUL FĂCUT ÎN DIRECT: “O VEDEM PENTRU ULTIMA DATĂ LA TV”

În ultima perioadă, nu a mai apărut nici pe post, ca invitat la emisiuni. Încă un motiv în plus pentru care să demisioneze. „Când revenit în august (n.r. – după o pauză de doi ani) mi-am zis că indiferent ce meciuri îmi vor da, eu le voi comenta pe toate ca și cum ar fi o finală de Cupă Mondială”, a mai adăugat Bogdan Socol.

Comentatorul a mai spus că a depus și o plângere la Consiliul pentru Combaterea Discriminării, în legătură cu “faptul că nu sunt lăsat să comentez meciuri pe Digi Sport 1”, după cum spune chiar el.

Nu în ultimul rând, a vorbit și despre proiectele viitoare pe care le va avea:

Anul acesta o să scot o carte – 100 de sportivi legendari. De asemenea, mai colaborez și cu site-ul elitaromâniei.ro. Acum am libertatea de a mă dezvolta personal”, conchide Socol.

Bogdan Socol plecase, tot de la DigiSport, în 2017. Atunci, el era în concediu de paternitate, dar părăsea postul și pe fondul unor neîntelegeri cu managementul de atunci și a faptului că era comentator pe meciuri mai puțin importante și nu pe canalul principal Digi Sport 1.

NU RATA: LOVITURĂ PENTRU ANTENA 1! ADRIANA BAHMUȚEANU ȘI-A DAT DEMISIA DE LA ACCES DIRECT

Cine este Bogdan Socol

Bogdan Socol și-a început cariera sportivă la redacția de sport a TVR, în anul 2000, iar apoi și-a continuat activitatea profesională la Realitatea TV, TV Sport, National TV și GSP TV.

Bogdan Socol a intrat în echipa Digi Sport încă de la începuturile proiectului. Din 2009, timp de opt ani a activat la Digi Sport, în calitate de comentator sportiv și realizator al emisiunii Fotbal European.

Are în spate 15 ani de comentariu sportiv și a adunat 2210 meciuri de fotbal din spatele microfonului.

În cei doi ani de pauză (2017-2019), Socol a avut apariții și în emisiunea Exatlon, de la Kanal D. A comentat traseele competiției, timp de o luna, în alternanță cu Cosmin Cernat.