Lovitură cruntă pentru Raoul! I-au deschis dosar penal și… Toate detaliile despre situația cântărețului

Publicat: 25/12/2019 | 12:47

Raoul, pe numele său din buletin Borlea Rareș Cornel, se poate considera un ghinionist! Anul trecut, în noiembrie, artistul s-a urcat la volanul mașinii personale fără permis, motiv pentru care i s-a deschis un nou dosar. A făcut această greșeală pentru a… cincea oară! De-a lungul timpului, a primit numeroase amenzi, una chiar de 7.250 lei, dar și un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru aceeași faptă.

(VEZI AICI: PROCURORII AU CERUT ARESTAREA CELEBRULUI RAOUL, IAR INSTANŢA A HOTĂRÂT CĂ…)

Recent, fix în pragul sărbătorilor, Raoul s-a mai ales cu încă un dosar penal, la Judecătoria Sectorului 2. Din nou pentru că ar fi condus un autoturism fără permis de conducere. Primul termen încă nu a fost stabilit.

Toate faptele mele s-au petrecut acum doi-trei ani. Am avut permisul suspendat, iar eu, recunosc, am continuat să conduc. Când mă oprea poliţia, explicam că nu am permisul la mine, iar ei, fiindcă mă recunoşteau, mă lăsau să plec. Însă, când ajungeau la bază şi mă verificau, constatau că aveam permisul suspendat. Aşa că îmi făceau dosar penal, iar eu nici măcar nu ştiam. Mai mult, toate citaţiile erau transmise la o adresă la care eu nu mai locuiesc de ani de zile. Avocatul meu a făcut muncă de detectiv, ca să găsească toate dosarele penale pe care le aveam, fiindcă eu nu fusesem anunţat de existenţa lor. Acestea două sunt ultimele dosare. Gata, s-a terminat!”, a spus Raoul.

(CITEŞTE ŞI: VESTE PROASTĂ PRIMITĂ DE UN CUNOSCUT CÂNTĂREŢ DE LA NOI DUPĂ CE A FOST CONDAMNAT PENAL)