Lovitură cruntă pentru Pro TV! Bobonete și Văncică renunță la Las Fierbinți?!

Publicat: 20/12/2019 | 11:59

Mihai Bobonete și Adrian Văncică sunt actori care țin capul de afiș în serialul ”Las Fierbinți”. Fiecare în parte a reușit să intre – 100% – în pielea unui personaj emblematic al serialului, iar sezoanele s-au strâns, unul după altul, spre satisfacția celor care nu au pierdut niciun episod al aventurilor rurale transmise de Pro TV.

Totuși, această celebritate vine la pachet și cu o oboseală accentuată, iar Adrian Văncică a recunoscut că ”e o oboseală de-ți rupi gleznele”.

“E suficient cât să fie bine. Am făcut și trei spectacole: îl faci pe primul, ai emoții, iese bine, al doilea e așezat, la al treilea deja vrei să «scapi», e o concentrare mai mare. Trebuie să-ți dozezi energia, altfel și astea sunt puse pe final de an când vii după multe episoade jucate, după multe nopți nedormite, după multe spectacole, după mulți kilometri făcuți în deplasare, e o oboseală care îți rupe gleznele”, a mărturisit Adrian Văncică (”Celentano” din ”Las Fierbinți”) pentru libertatea.ro.

Bineînțeles că, în astfel de condiții, fanii serialului ”Las Fierbinți” se întreabă dacă nu cumva Bobonete și Văncică ar putea să renunțe la serialul de la Pro TV, în scurt timp, cu atât mai mult cu cât aceștia au în agenda personală și spectacolele de stand-up comedy. Pe care, cel puțin în ultima vreme, le-au trecut în plan secund.

Bobonete și Văncică

”E vai mama ei, bea numai prafuri”

Bobonete are un stil inconfundabil și este recunoscut, de altfel, că se dovedește a fi nemilos atunci când ”pune ochii” pe cineva. La un moment dat, în vizorul său a intrat chiar Amalia, fosta soție a lui Ilie Năstase. Iar Bobonete a ”lovit” fără rețineri. Însă trebuie menționat că Amalia și Bobonete sunt foarte buni prieteni, motiv pentru care ”atacul” nu a fost altceva decât o glumă apreciată de toți fanii lui Bobonete la justa valoare.

Decizându-se să declanșeze ”atacul”, Mihai a rememorat vremurile în care Amalia bea, fuma și mânca, spunând că acum este ”bântuită de altcineva”.

„Doamna Amalia este o fostă prietenă de-a mea, grasă, pufoasă, îi cam plăcea șunculița. Acum e bântuită de altcineva care i-a adus corpul slab înapoi, e una care nu mai bea, nu mai fumează, e vai mama ei, bea numai prafuri. E vai Amalia, mie îmi plăcea doamna Amalia, aia de mâncai lângă ea și ți se făcea și ție poftă”, a declarat Mihai Bobonete.