Lovitură cruntă în familia lui Sile Cămătaru! Ce se întâmplă în aceste momente cu Albert Balint, fiul temutului interlop

Publicat: 19/02/2020 | 09:25

Judecătoria Slatina s-a pronunțat ieri în dosarul în care fiul lui Sile Cătămaru, Albert Balint, a fost trimis în judecată de procurori după ce a fost prins la volanul unui autoturism fără să dețină permis și drogat, dispunând începerea judecății.

Citește și: Cutremur în lumea interlopă din România! Sile Cămătaru, condamnat definitiv la 6 ani de închisoare

Începe procesul băiatului lui Sile Cămătaru

Judecătorii slătineni au respins, ca neîntemeiate, cererile și excepțiile formulate de inculpat, au constatat competența instanței în soluționarea cauzei, dispunând începerea judecății.

“Respinge ca neîntemeiate cererile şi excepțiile formulate/invocate de către inculpatul Balint Albert Florian. În baza art. 342 şi art. 346 alin. 2 din Codul de procedură penală, constată competenţa instanţei în soluţionarea cauzei, legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 5235/P/2019 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina privind pe inculpatul Balint Albert Florian, trimis în judecată pentru infracțiunile prev. şi ped. de art. 335 alin. 2 C.p. şi art.337 C.pen., cu aplic. art. 38 alin. 2 C.p. şi art. 41 alin.1 rap. la art.43 alin.5 C.pen., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Balint Albert Florian”, se arată în încheierea pronunțată în camera de consiliu.

În ianuarie, Albert Florian Balint, fiul lui Vasile Balint, zis şi Sile Cămătaru, a fost trimis în judecată. Autoturismul condus de Albert Balint de 32 de ani, din Bucureşti, a fost oprit în trafic de poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Găneasa pe Drumul Național 65 – European 574, în comuna Găneasa, în ziua Sfântului Ştefan. În urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul că un bărbat de 32 de ani, din București, a condus autovehiculul având dreptul de a conduce suspendat. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge, a declarat atunci Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Șoferul s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Bucureșteanul a fost reținut pentru 24 ore, iar ziua următoare a fost arestat pentru 20 de zile şi încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventiă al Poliției Olt.