Louise Thompson și-a dezvăluit burtica de gravidă! Vedeta este însărcinată în 18 săptămâni

Publicat: 17/06/2021 | 20:23

După ce în urmă cu o lună Louise Thompson și-a anunțat sarcina, acum le-a dezvăluit fanilor și burtica de gravidă și a mărturisit că sarcina a ajuns la 18 săptămâni. Viitoarea mămică a postat câteva fotografii, cei i-au impresionat pe internauți.

Louise Thompson a postat în mediul online câteva fotografii cu burtica de gravidă. Vedea le-a dezvăluit fanilor că se află în a 18-a săptămână de sarcină și este câte se poate de fericită. Acesta a așteptat destul de mult până să dea tuturor veștile cele mari, asta pentru a se asigura că totul este în regulă. Vedeta a mai pierdut o sarcină în trecut.

Louise Thompson a postat câteva imaginii în care apare întinsă în pat, purtând o cămașă albă, deschisă, ce lasă la vedere burtica de gravidă. La vederea fotografiilor, internauții s-au grăbit să o felicite pe viitoarea mămică și s-au declarat impresionați.

„S-ar putea să nu recunosc acel corp, dar recunosc zâmbetul. Iubesc aceste fotografii, mai ales pentru că le-a făcut @ ryan.libbey”, a scris Louise Thompson, în dreptul fotografiilor.

Louise Thompson, viitoare mămică

Louise Thompson și Ryan Libbey le-au dat tuturor vestea cea mare luna trecută. Aceștia au postat pe Instagram o fotografie împreună în care prezintă prima ecografie a bebelușului. Deși au aștepta destul de mult până să facă anunțul, cei doi s-au bucurat de reacția pozitivă a fanilor, care vor să fie ținuți la curent cu tot ce se întâmplă cu viitoarea mămică.

„M-am gândit că voi avea tot felul de modalități creative de a furniza aceste informații, dar adevărul este că ultimele 12 săptămâni au fost destul de provocatoare. Nu cred că puteam să ascund mai mult timp, pentru că burtica deja începe să crească.

 Sunt cu siguranță norocoasă că am un partener atât de sensibil și mă simt în siguranță știind că o să fie cel mai bun tată din lume. A fost o sarcină destul de complicată până acum dar simt că în sfârșit încep să mă bucur. Starea mea de spirit s-a îmbunătăți puțin, mă simt un pic mai mult ca mine, ceva mai mult ca Louise. Sunt din nou fericită.”, le-a spus Louise Thompson fanilor.

 

Sursa foto: Instagram