LOTO 6 DIN 49: Anunțul Loteriei Române rămâne valabil și în această duminică

Publicat: 05/04/2020 | 09:31

Anunțul făcut de Loteria Română este valabil și în această duminică LOTO.

Loteria Română S.A. a anunțat că, începând din data de 18.03.2020, este suspendată temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie și pariuri mutuale, până la o dată ce va fi comunicată ulterior. De asemenea, și plata câștigurilor a fost suspendată. (CITEȘTE ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU EXTRAGERILE LOTO 6/49. LOTERIA NAȚIONALĂ A FĂCUT ANUNȚUL)

Începând din data 18 martie 2020, agențiile loto sunt închise. Plata câștigurilor a fost suspendată și ea. „Plata câștigurilor se suspendă temporar începând cu data de 25.03.2020”, informează Loteria.

Termenele prevăzute în regulamentele de joc pentru ridicarea câștigurilor (90 de zile începând cu data tragerii), respectiv pentru restituirea sumelor jucate pentru concursurile Pronosport și Prono_S anulate (21 de zile de la data concursului care a fost anulat) nu mai curg, urmând a se relua după reînceperea activității.

Decizia a fost luată ca urmare a măsurilor dispuse de autorități privind limitarea deplasărilor pentru alte motive decât cele de strictă necesitate”.

De obicei, tragerile loto erau difuzate în direct la “Românii au noroc”, emisiune transmisă pe România TV, începând cu ora 18:15. La scurt timp după ce se aflau numerele extrase la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, acestea erau publicate și pe CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.