Loteria Română a făcut anunţul aşteptat de toată lumea! Ce se va întâmpla cu tragerile la LOTO 6 din 49

Publicat: 06/04/2020 | 12:34

În contextul pandemiei de coronavirus din România, Loteria Română a decis urgentarea implementării jocurilor loto online şi subliniază că deja colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru efectuarea acestui lucru, în cel mai scurt timp posibil. 

Loteria Română a luat o decizie de ultimă oră, în contextul pandemiei de coronavirus din România. S-a decis implementarea jocurilor loto online și se fac demersuri pentru ducerea la bun sfârșit, într-un timp scurt, a acestui proiect.

AVERTISMENT. Este uluitor cât poate rezista coronavirus pe măștile de protecție. „ Este foarte important să nu atingeți exteriorul unei măști”

„În contextul actualei crize provocată de epidemia de Covid-19, cu consecinţe importante asupra întregii economii româneşti, Loteria Română consideră ca fiind imperios necesară urgentarea implementării jocurilor loto online, proiect care făcea parte din strategia managementului actual al companiei încă dinaintea apariţiei acestei situaţii fără precedent. Implementarea jocurilor loto online a fost încă de când am preluat mandatul de director general, la începutul lunii ianuarie a acestui an, unul dintre cele mai importante obiective ale managementului actual al companiei.

Avem convingerea că introducerea acestei modalităţi de participare la jocurile loto este o facilitate aşteptată de mulţi ani de toţi jucătorii noştri, cărora dorim să le mulţumim pentru fidelitate şi pentru încrederea demonstrată de-a lungul anilor. Trebuie să recunoaştem faptul că, din păcate, s-a întârziat mulţi ani, în raport cu nevoile şi asteptările jucătorilor şi ale evoluţiei pieţei de profil, iar lipsa de acţiune şi de luare a unor decizii la momentul potrivit îşi arată acum, mai mult ca oricând, efectele negative. În acest context, am decis urgentarea demersurilor de implementare a jocurilor loto online, începute de managementul companiei încă dinaintea declanşării acestei situaţii de criză. Aşa cum am convenit cu reprezentanţii Autorităţii pentru Digitalizarea României (…), vom implementa această nouă modalitate de joc, etapizat, în cel mai scurt timp posibil. În felul acesta Loteria Română va face un pas extrem de important în dezvoltarea sa viitoare.

În ultima perioadă, specialiştii noştri au sprijinit modernizarea prin informatizare/digitalizare a mai multor instituţii publice, contribuind astfel la un salt calitativ al modului în care acestea operează şi îşi desfăşoară activitatea. În acest sens, colaborarea pe care o avem cu Loteria Română pentru implementarea etapizată a jocurilor loto online reprezintă un proiect important, având în vedere faptul că este vorba despre una dintre cele mai vechi instituţii româneşti, al cărei principal obiectiv este acela de a contribui la finanţarea obiectivelor de interes naţional. Suntem onoraţi că ne aducem contribuţia la implementarea unui proiect aşteptat de mulţi români, de a cărui reuşită depinde, în bună măsură, redresarea uneia dintre cele mai importante companii naţionale, după această criză pe care o traversează întreaga economie românească. Împreună cu întreaga echipă de specialişti şi colaboratori ai Autorităţii pentru Digitalizarea României, avem convingerea că acest proiect va fi încă o reuşită”, a declarat Sabin Sărmaş, preşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României, în cadrul unui comunicat.