Loredana Groza s-a pozat în echipament de tenis, iar fanii au luat-o razna. Cât de bine arată artista, la 50 de ani

Publicat: 07/12/2020 | 20:22

Loredana Groza are 50 de ani, dar la o privire mai atentă, am zice că de-abia a terminat liceul. Artista este într-o formă de zile mari și tocmai de aceea s-a pozat într-un echipament de tenis care i-a venit de minune. Nu degeaba au luat-o razna fanii săi, când i-au văzut formele…

Pe Instagramul său, Loredana Groza s-a pozat în echipament de tenis și i-a dat pe bărbați peste cap! Artista arată impecabil la vârsta de 50 de ani și fanii au fost în delir, atunci când i-au văzut formele.

Cu picioarele sculptate de exerciții fizice, cu sânii la înaintare și cu o piele tonifiată, Loredana Groza a făcut furori în mediul online. Aceasta nu s-a pozat, însă, singură, ci alături de marile valori ale tenisului românesc: Miki Buzărnescu și Monica Niculescu.

Loredana Groza, despre trucurile ei de frumusețe și sănătate

Chiar dacă a fost extrem de criticată pentru faptul că a apelat mult prea des la medicii esteticieni, Loredana Groza se simte bine în pielea ei. Cu toate acestea, artista nu a recunoscut niciodată că a apelat la bisturiu și susține că modul în care arată se datorează sportului și vieții sănătoase.

“Sportul, un regim alimentar sănătos și somnul sunt cele trei must-uri pentru a fi mereu în formă. Trebuie să îți balansezi regimul, astfel încât organismul tău să nu simtă lipsa niciunui component de care are nevoie ca să funcționeze normal. Trebuie să îl «păcălești» . De asta, am renunțat la dietele drastice pe care le consider absolut dăunătoare; chiar dacă te ajută să pierzi în greutate foarte repede, la fel de repede pui kilogramele la loc, imediat ce începi să mânânci normal”, a declarat celebra artistă într-un interviu mai vechi acordat pentru publicația feminis.ro.