Loredana Groza părăsește Pro TV pentru Antena 1! La ce emisiune va apărea artista

Publicat: 11/02/2020 | 14:28

După o colaborare de 20 de ani, Loredana Groza a luat decizia de încheia contractul de colaborare cu postul de televiziune Pro TV. Celebra cântăreață se mută, în schimb, la ”concurență”, trustul Antena 1.

Loredana Groza a ajuns să lucreze pentru prima dată la Pro Tv în anul 1996. Și, de-a lungul anilor, ne-am obișnuit s-o asociem cu imaginea trustului Media Pro. Cântăreața a a avut nenumărate piese produse de Media Pro Music, iar în 2011 a apărut în primul sezon al emisiunii ”Vocea României”, unde vedeta s-a numărat printre jurații competiției.  De atunci, timp de șapte sezoane, Loredana Groza nu s-a mișcat de pe scaunul juratului de la Vocea României. Iar mai apoi, în 2019 ea a fost căpitanul celor 100 de artiști din juriul emisiunii ”Cântă acum cu mine”.

Iată că…după nenumărate mutări, cântăreața încheie definitiv contractual cu Pro TV, pentru… ceva mai ofertant, probabil. Potrivit unor surse apropiate artistei, aceasta va fi noul jurat în cadrul emisiunii ”Next Star” de la Antena1, o emisiune destinată copiilor talentați cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani.

Primele castinguri pentru „Next Star”, sezonul 10, vor avea loc pe 11 și 12 ianuarie, în București. Apoi, castingurile pentru noul sezon „Next Star” vor continua pe 14 ianuarie la Craiova, pe 16 ianuarie la Timișoara, pe 18 ianuarie la Cluj-Napoca, pe 20 ianuarie la Iași, pe 20 și 21 ianuarie la Chișinău și pe 22 ianuarie la Galați. Cel de-al nouălea sezon „Next Star”, prezentat de Dan Negru, a fost câștigat de Mihai Dobre, un mic geniu din București, care la vârsta de opt ani i-a uimit pe toți cu mintea lui sclipitoare. Premiul în valoare de 20.000 de euro i-a fost înmânat de nimeni alta decât Cristina Neagu.