Loredana Groza, melodii senzaționale alături de 10 dintre cei mai apreciați maneliști! Florin Salam și Vali Vijelie, printre artiștii pe care Costi Ioniță i-a convins să colaboreze | VIDEO

Publicat: 22/04/2021 | 14:25

Loredana Groza a tras lozul cel mare și a semnat un contract muzical alături de 10 dintre cei mai apreciați maneliști! Florin Salam, Vali Vijelie și Jean de la Craiova se numără printre artiștii pe care Costi Ioniță i-a convins să colaboreze la proiectul muzical senzațional.

Loredana Groza, melodie de senzație alături de 10 dintre cei mai apreciați maneliști

În primele trei ore de la lansarea videoclipul impresionant făcut pentru cele două piese care se numesc “Fericire” și “Bună dimineața”, peste 100.000 de oameni au dat play și l-au ascultat. Îmbrăcată în ținute elegante sau sexy, Loredana Groza a acceptat provocarea lui Costi Ioniță de a cânta alături de Jador, Florin Salam, Culita Sterp, Costi Baboiash, Nicu Paler, Ștefan de la Bărbulești, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie.

“Un proiect special ???? Cel mai FRESH spectacol auditiv ???? Cea mai fresh îmbinare între genuri de muzică și generații ????????????????????” este mesajul transmis de Costi Ioniță pe Facebook, unde a distribuit clipul de mai jos.

“Wow, Loredana străluceste printre ei????. Felicitari, ați scos o melodie demnă de locul 1 și vocea lui Nicu Paleru e superbă când o tremură????????❤????????????”, “Mare plăcere să vezi veteranii și noua generatie împreună! MULȚUMIM!!” sunt două dintre comentariile adăugate pe canalul de YouTube pe care a fost încărcat video-ul proiectului muzical care i-a uimit pe mulți. Tot acolo a reacționat și Adi de la Vâlcea care făcut următoarele mărturisiri: Vă mulțumesc tuturor că existați, că, altfel, nu am fi existat nici noi. Mulțumesc și colegilor mei. Vă pup cu drag.

Nu rata: Loredana Groza face senzație pe străzile din Miami. Iată cum s-a afișat în public: “La 50+ femeile devin fatale”

“Ce să mai: toți oamenii, cu mic, cu mare! Îl iubesc pe Jador dar când e lângă voci mari ale României cum e Loredana, Vijelie, Paleru, Adi, voci cu care eu am crescut, parcă e moment greu. BRAVO, COSTI”, “Jador x Loredana x Salam nu am crezut vreodată”, “Talent rău Jador cu Paleru :))” sunt alte trei comentarii lăsate pe YouTube de intrnauți.

Citește și: Bogdan Mocanu, foc și pară după ce Jador a fost comparat cu Florin Salam. Mesajul dur pe care l-a transmis: “Frustrat și lingău”

Sursa foto: Instagram & captură YouTube / Fortza Generation