Loredana Groza le dă peste nas răutăcioșilor! Cum arată artista, de fapt, fără niciun strop de machiaj. FOTO

Publicat: 04/01/2021 | 22:01

O pun toți la zid că își editează fotografiile, că și-a făcut prea multe operații estetice și că nu arată deloc în realitate așa cum se afișează pe Instagram, dar acum le-a dat tuturor peste nas. 

Loredana Groza, căci despre ea este vorba, le-a dat tuturor răutăcioșilor peste nas. Pe contul său de Instagram, Lori a postat mai multe fotografii fără machiaj, iar la cei 51 de ani pe care îi are, artista arată de miinune.

Fără niciun rid pe față, cu decolteul generos la vedere și îmbrăcată în costum de baie, Loredana Groza a făcut senzație pe rețeaua de socializare, astfel că inclusiv haterii s-au trezit să-i facă artistei complimentele pe care le merită, pentru aspectul său.

Ce spune Loredana Groza despre operațiile estetice

Chiar dacă a fost extrem de criticată pentru faptul că a apelat mult prea des la medicii esteticieni, Loredana Groza se simte bine în pielea ei. Cu toate acestea, artista nu a recunoscut niciodată că a apelat la bisturiu și susține că modul în care arată se datorează sportului și vieții sănătoase.

“Sportul, un regim alimentar sănătos și somnul sunt cele trei must-uri pentru a fi mereu în formă. Trebuie să îți balansezi regimul, astfel încât organismul tău să nu simtă lipsa niciunui component de care are nevoie ca să funcționeze normal. Trebuie să îl «păcălești» . De asta, am renunțat la dietele drastice pe care le consider absolut dăunătoare; chiar dacă te ajută să pierzi în greutate foarte repede, la fel de repede pui kilogramele la loc, imediat ce începi să mânânci normal”, a declarat celebra artistă într-un interviu mai vechi acordat pentru publicația feminis.ro.