Loredana Groza le-a dat clasă puștoaicelor! Cum arată în cea mai mulată rochie și decoltată până la buric

Publicat: 23/12/2020 | 17:30

Are 51 de ani, dar dacă o privești, poți să juri că are 20! Loredana Groza a îmbrăcat cea mai mulată rochie și le-a dat clasă puștoaicelor, dar mai ales celor care o critică și susțin că nu arată deloc în realitate așa cum este în fotografii.

Pe contul ei de Instagram, Loredana Groza a postat o fotografie prin care i-a dat gata pe fanii săi! Vedeta a îmbrăcat o rochie mulată și extrem de decoltată, care i-a scos în evidență toate formele apetisante de mai, mai ai crede că nu are mai mult de 20 de ani!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Cu o atitudine de divă, Loredana a reușit să adune numeroase aprecieri din partea fanilor săi de pe Instagram, astfel încât fotografia a ajuns la peste 10.000 de like-uri, în nici 24 de ore, pesemne că fanilor le-a cam plăcut să o vadă într-o asemenea ipostază sexy.

Ce spune Loredana Groza despre operațiile estetice

Chiar dacă a fost extrem de criticată pentru faptul că a apelat mult prea des la medicii esteticieni, Loredana Groza se simte bine în pielea ei. Cu toate acestea, artista nu a recunoscut niciodată că a apelat la bisturiu și susține că modul în care arată se datorează sportului și vieții sănătoase.

“Sportul, un regim alimentar sănătos și somnul sunt cele trei must-uri pentru a fi mereu în formă. Trebuie să îți balansezi regimul, astfel încât organismul tău să nu simtă lipsa niciunui component de care are nevoie ca să funcționeze normal. Trebuie să îl «păcălești» . De asta, am renunțat la dietele drastice pe care le consider absolut dăunătoare; chiar dacă te ajută să pierzi în greutate foarte repede, la fel de repede pui kilogramele la loc, imediat ce începi să mânânci normal”, a declarat celebra artistă într-un interviu mai vechi acordat pentru publicația feminis.ro.