Loredana Groza, ipostază +18 pe rețelele de socializare. Artista, criticată dur de fani: ”Ai înnebunit la bătrânețe”

Publicat: 10/04/2021 | 19:02

Loredana Groza continuă seria fotografiilor interzise cardiacilor! De data asta, însă, artista a fost criticată dur de fani după ultima poză publicată pe rețelele de socializare.

Fără doar și poate, Loredana Groza stârnește invidia multor femei. E sexu, exventrică, talentată și… are forme demențiale. Pe care nu ezită să și le etaleze în mediul online. Conștientă, de altfel, de atuurile sale, îndrăgita cântăreață nu ezită să se pozeze în ipostaze uneori năucitoare. La fel cum s-a întâmplat și astăzi.

Vedeta și-a făcut un selfie în oglindă, îmbrăcată doar într-un top negru cu volane și buline aurii. Fanii au observat imediat faptul că Loredana Groza nu purta lenjerie intimă. Iar unii dintre ei au criticat-o dur pentru ipostaza +18. De asemenea, unii răutăcioși cred că artista a folosit Photoshop din cauza poziției bizare a buricului.

”Oare i-a furat cineva fotografia și a postat o? Este adevarat, este frumoasa dupa operatiile pe care le-a facut, este sexi dar oare nu există alt loc unde sa-si etaleze frumusetea? Aici suntem si oameni de moda veche” / ”Doamne, ce face menopauza din tine, fato… Sunt atatea fete tinere si frumoase ….vii si tu sa te buriceşti cu pielea creață pe aici”/ ”Vaiii, doamna Loredana, ăla e buricul sau cezariana??”, /”Ai innebunit la bătrânețe, Loredano / Ti-a plecat buricul in dreapta, mama lui de photoshop”, au fost câteva dintre mesaje acide ale fanilor.
Loredana, fără lenjerie intimă (sursa FOTO: Instagram)

Loredana Groza, preocupată mereu de felul în care arată

La 50 de ani, Loredana Groza arată ca la 30! Ce-i drept, artista trage din greu la sală pentru a avea un trup fără cusur. Cântăreața a fost dintotdeauna discretă în legătură cu anumite tratamente la care ar fi apelat însă multe voci susțin că vedeta ar fi trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o să aibă un chip și un trup impecabil. (NU RATA: IMAGINILE CARE DAU PESTE CAP PUȘTOAICELE! LOREDANA GROZA, BOMBĂ SEXY ÎN COSTUM DE BAIE, LA 50 DE ANI)

În legătură cu operațiile estetice, vedeta a afirmat, însă, că secretul frumuseții nu constă în astfel de intervenții.