Loredana Groza face senzație pe străzile din Miami. Iată cum s-a afișat în public: „La 50+ femeile devin fatale”

Publicat: 21/04/2021 | 17:03

Neobosita Loredana Groza nu se mai satură de vacanță. Ajunsă în SUA, la Miami, vedeta a reușit să își impresioneze fanii cu o nouă ținută extrem de sexy.

Cântăreața a publicat, pe pagina sa de Instagram, două imagini în care apare îmbrăcată cu  articol vestimentar îndrăzneț. La 50 de ani, Lori a purtat purtat pălărie, pantaloni și o cămașă crem, desfăcută la nasturi care i-a lăsat la vedere abdomenul, dar și bustiera neagră, transparentă.

Viața, ca o călătorie care nu se termină

De când a început pandemia, Loredana Groza a plecat din țară și nu s-a mai întors. Acum câteva luni era în Mexic, apoi a mers în Maldive, iar acum e în Miami.

Fanii s-au arătat încântați de apariția ei, i-au făcut o mulțime de complimente. „Cu trecerea timpului, tot mai frumoasă și minunata ești. Salutări, dragă Loredana. (…) La 50+ femeile devin fatale. (…) Ești super pentru vârsta ta. (…) O doamnă minunată la orice vârstă”,  sunt doar câteva dintre comentarii.

Imaginile Loredanei care au impresionat ( sursa @Instagram )

A fost acuzată că folosește Photoshop

Loredana Groza a fost acuzată de nenumărate rânduri de fani că își editează prea mult pozele. Recent, o imagine i-a scandalizat.

Artista a publicat mai multe fotografii, în costum de baie, pe o barcă. Ochiul vigilent al răutăcioșilor a fost pe fază, iar aceștia au acuzat-o pe artistă că folosește Photoshop, pentru a-și contura talia.

”În ultima poză se vede Photoshopul. S-a mișcat partea stângă”/ Ți-a luat barca razna, Loredano”/ ”Atâta Photoshop în prima poză că nu se mai distinge nici buricul”/ S-a strâmbat puțin barca, dar e ok”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Loredana Groza, acuzată că folosește Photoshop (sursa FOTO: Instagram)

Preocupată mereu de aspectul ei fizic

La 50 de ani, Loredana Groza arată ca la 30! Ce-i drept, artista trage din greu la sală pentru a avea un trup fără cusur. Cântăreața a fost dintotdeauna discretă în legătură cu anumite tratamente la care ar fi apelat însă multe voci susțin că vedeta ar fi trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o să aibă un chip și un trup impecabil.