Loredana Groza, complet transformată! Vedeta a fost aspru criticată de fani, când au văzut cum arată: „Nu vrei să accepți că timpul trece”

Publicat: 07/02/2020 | 08:49

De-a lungul timpului, Loredana Groza a bifat mai multe transformări, dar, de curând, vedeta și-a uimit fanii! Pe contul său de Instagram, artista a postat o fotografie în care este complet transformată. Deși unii dintre oamenii care o urmăresc au apreciat schimbarea, alții nu au avut nicio reținere să-i spună că a cam exagerat cu operațiile estetice și nu vrea să accepte trecerea timpului. 

Loredana Groza nu încetează să-și uimească fanii! Artista a postat o fotografie în care le-a arătat tuturor că a bifat mai multe schimbări la nivelul imaginii sale. Cu părul lung, după ce și-a aplicat extensii, cu un machiaj profi și îmbrăcată extrem de sexy, într-o rochie de culoare bej, care îi lăsa sânii la vedere, vedeta a fost de nerecunoscut în fața oamenilor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Deși a primit numeroase complimente, Lori a fost și ținta criticilor, căci cam așa funcționează lucrurile pe rețelele de socializare! O internaută i-a mărturisit că a apelat prea mult la botox și nu vrea să accepte că îmbătrânește.

„Prea mult botox, nu vrei să accepți că timpul trece și cu el, și tinerețea ta. Puteai alege să îmbătrânești frumos????” a fost comentariul lăsat de o doamnă, la fotografia postată de Loredana Groza. Cu toate că a fost de multe ori pusă la zid, Loredana Groza nu a confirmat, dar nici nu a infirmat faptul că a apelat la operațiile estetice.

„Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.”, a declarat Loredana Groza, într-o emisiune tv, acum ceva timp.