Loredana Groza, aproape de gafa Lorei! Vântul i-a răvășit rochia și… VIDEO

Publicat: 31/07/2020 | 09:33

Loredana Groza are 50 de ani, dar timpul a stat în loc pentru ea. Postările, din ultima vreme, pe rețelele de socializare o dovedesc. Ultima, artista într-o rochie fină, subțire, doar că vântul i-a răvășit-o, iar vedeta a fost la un pas de gafa Lorei.

CITEȘTE ȘI: A SPUS ADIO PROTV-ULUI ȘI A SEMNAT CU ANTENA 1! ÎN CE EMISIUNE VA APĂREA LOREDANA GROZA

”Noaptea tigrului” a scris Loredana Groza în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe Facebook și în care poartă o rochie tigrată, subțire și care-i lasă piciorul dezgolit. Până lângă talie. Doar că vântul a fost curios și, cu o pală, a fost aproape să o ”descopere” pe celebra cântăreață. A fost la un pas să pățească rușinea Lorei, căreia i s-a văzut tot (detalii AICI), într-un vclip filmat în Bali, acolo unde a petrecut toată perioada pandemiei.

Cu doar câteva ore înainte, aceeași Loredana făcea furori pe pagina de socializare. ”Sparg valurile” este mesajul transmis de artista aflată într-o barcă. Mai mult, Loredana ridică piciorul, ar imaginea este fabuloasă.

Loredana Groza, secretul tinereții

Loredana Groza se simte tânără. De aceea și postează zilnic, iar imaginile sunt mai mult decât sugestive. Și apetisante. Chiar artista dezvăluia care este secretul tinereții. “Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a declarat Loredana Groza potrivit libertatea.ro.

Breaking the waves????????#boatday #vacay #sunnylife #summertime #agurida❌❌

Publicată de Loredana Groza pe Joi, 30 iulie 2020

Puțină lume știe că Loredana Groza face yoga, o disciplină care o ajută să se mențină în cea mai bună formă. “Sunt deja șapte ani de când am început să fac yoga. Nu am o durată standard. Depinde, uneori combinam sala cu yoga. Important este ca în fiecare zi să fac câte ceva”, a mai spus Loredana Groza.