Loredana Groza, apariție ieșită din comun la filmările Next Star. Și-a „sugrumat” sânii în cel mai obraznic decolteu și s-a ținut de mână cu Ștefan Bănică

Publicat: 01/03/2020 | 17:51

Au început deja filmările Next Star de la Antena 1. Noi jurați, Loredana Groza și Ștefan Bănică li-au făcut debutul într-un mod aparte, așa cum am putut vedea pe Instagramul blondinei. Cei doi s-au ținut de mână în timpul unui boomerang făcut de Dorian Popa, dar ceea ce a atras atenția tuturor a fost decolteul Loredanei Groza. 

Are aproape 50 de ani, dar se poartă și se îmbracă de parcă ar avea 20 de ani! Este vorba de nimeni alta decât Loredana Groza, căci vedeta nu ratează nicio ocazie să-și uimească fanii!

Și, pentru că au început deja filmările de la Next Star, acolo unde face parte din juriu, Loredana Groza s-a gândit la un debut pe măsură. Vedeta a îmbrăcat o rochie albă, extrem de decoltată care pur și simplu îi sugruma sânii într-un decolteu amețitor, care nu avea cum să nu-ți atragă atenția. Mai mult, Dorian Popa a făcut un boomerang pe contul său de Instagram în care apare atât Loredana Groza, cât și Ștefan Bănică!

Detaliul care a atras atenția internauților a fost faptul că blondina și Bănică s-au ținut de mână. Profesional și din prietenie, firește, așa că nu este cazul să vă alarmați! După ani buni de colaborare cu Pro TV, Loredana Groza a devenit vedeta Antenei 1 în momentul în care a acceptat să facă parte din juriul emisiunii Next Star, singurul kids-show tv din România.