Loredana Groza, acuzată de fani că folosește Photoshop: ”S-a mișcat partea stângă”

Publicat: 12/04/2021 | 10:54

Loredana Groza a fost acuzată din nou că face exces de Photoshop. Ultimele fotografii publicate de artistă i-au făcut pe fani să reacționeze dur.

Conștientă de atuurile sale, Loredana Groza nu ezită să-și etaleze formele demențiale pe rețelele de socializare. Însă, ipostazele năucitoare în care a fost surprinsă artista, i-au făcut pe fani să reacționeze. În timp ce unii au lăudat-o pentru curaj și silueta dobândită cu multă muncă, alții au criticat-o dur.

Artista a publicat mai multe fotografii, în costum de baie, pe o barcă. Ochiul vigilent al gurilor rele a fost pe fază, iar aceștia au acuzat-o pe artistă că folosește Photoshop, pentru a-și contura talia.

”În ultima poză se vede Photoshopul. S-a mișcat partea stângă”/ Ți-a luat barca razna, Loredano”/ ”Atâta Photoshop în prima poză că nu se mai distinge nici buricul”/ S-a strâmbat puțin barca, dar e ok”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Loredana Groza, acuzată că folosește Photoshop (sursa FOTO: Instagram)

Loredana Groza, preocupată mereu de felul în care arată

La 50 de ani, Loredana Groza arată ca la 30! Ce-i drept, artista trage din greu la sală pentru a avea un trup fără cusur. Cântăreața a fost dintotdeauna discretă în legătură cu anumite tratamente la care ar fi apelat însă multe voci susțin că vedeta ar fi trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o să aibă un chip și un trup impecabil. (NU RATA: IMAGINILE CARE DAU PESTE CAP PUȘTOAICELE! LOREDANA GROZA, BOMBĂ SEXY ÎN COSTUM DE BAIE, LA 50 DE ANI)

În legătură cu operațiile estetice, vedeta a afirmat, însă, că secretul frumuseții nu constă în astfel de intervenții.