Loredana Groza a rupt tăcerea. Cum reușește să arate impecabil, la aproape 50 de ani. “Nu există nimic fără sacrificii! Din fericire…”

Publicat: 03/04/2020 | 09:06

Loredana Groza este foarte preocupată de felul în care arată, iar acum, în pragul vârstei de 50 de ani, are o siluetă de invidiat. Jurata de la “Next Star” merge periodic la sala de fitness și adoptă un stil de viață sănătos, iar rezultatele se observă cu ochiul liber.

VEZI AICI: CUM SE PROTEJEAZĂ LOREDANA GROZA DE CORONAVIRUS. CE MESAJ A TRANSMIS VEDETA, ÎN PLINĂ EPIDEMIE

Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a declarat Loredana Groza potrivit libertatea.ro.

NU RATA: LOREDANA GROZA, DANS LASCIV ÎN LAMBORGHINI-UL LUI ADI MINUNE. MANELISTUL I-A DAT BOLIDUL PENTRU O TURĂ PRIN BUCUREȘTI | FOTO & VIDEO

Face yoga de 7 ani!

Puțină lume știe că Loredana Groza face yoga, o disciplină care o ajută să se mențină în cea mai bună formă. “Sunt deja șapte ani de când am început să fac yoga. Nu am o durată standard. Depinde, uneori combinam sala cu yoga. Important este ca în fiecare zi să fac câte ceva”, a mai spus Loredana Groza.