Loredana Chivu și-a cumpărat un penthouse în zona de lux a Capitalei: ”Mi-a ajutat Dumnezeu”

Publicat: 28/04/2021 | 14:48

Loredana Chivu și-a cumpărat un penthouse în zona de lux a Capitalei. Blondina a semnat marți actele de cumpărare a noii sa le locuințe.

Fosta asistentă TV s-a fotografiat cu contractul în mână, dar și cu cheile de la viitoarea sa casă luxoasă. Penthouse-ul este situat în cea mai bună zonă a Capitalei, iar Loredana Chivu le-a mărturisit fanilot cât de fericită este pentru că a reușit să-și realizeze această dorință.

Cu atât mai mult cu cât… acest lucru s-a întâmplat chiar în Săptămâna Mare. Blondina crede, cu tărie, că divinitatea a ajutat-o mereu, de-a lungul vieții.

”Mi-a ajutat Dumnezeu, iar azi am dat cu pixul în Săptămâna Mare. Pentru mine e o realizare foarte mare”, a spus Loredana Chivu pe Instagram.

Loredana Chivu și-a cumpărat penthouse

Cu cine s-a cuplat Loredana Chivu

Recent, Loredana Chivu și-a cumpărat un bolid de lux în valoare de 380.000 de euro. În ultima vreme, însă, au existat zvonuri potrivit cărora blondina ar fi cuplată cu un bărbat însurat, care de altfel i-ar fi făcut cadou mașina la care alții nici nu îndrăznesc să viseze. (CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU, IPOSTAZĂ INCENDIARĂ PE INTERNET. BLONDINA ȘI-A „SUGRUMAT” SÂNII ÎN CEL MAI DECUPAT BODY)

Loredana Chivu a ținut să precizeze, însă, că noul bărbat din viața ei nu este însurat. Așa cum, de altfel, s-a speculat: ” Nu este însurat. Mi-a fost aproape în unele momente mai mult decât alți pretendenți. Este un om foarte educat, civilizat, foarte bun la suflet, are un caracter foarte frumos și asta mi-a atras atenția”, a spus blondina.